Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Tulossa BoKlok koteja Tuusulaan

Pian rakennamme uusia BoKlok-koteja Tuusulan Lahelaan Ritariperhosentielle. Ennakkomarkkinointi on alkanut!

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Koivuhakaan!

Vantaan Koivuhaka täydentyy BoKlok-kodeilla kun rakennamme sinne 5-kerroksisen puukerrostalon sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Koivuhaka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Tikkurilan keskuksen palveluita. Jätä meille yhteystietosi niin kuulet kohteen etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa

Satupihan BoKlok-kodit sijaitsevat kivassa pihapiirissä Ilolassa. Vapaana enää muutama valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto!

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Espoossa

Hirvisuon luonnonläheisellä asuinalueella sijaitsee yhteensä 44 BoKlok-kotia, jotka valmistuivat kesällä 2017. Vapaana on enää yksi 2h+k 44,5 neliön koti omalla pihalla, joka on aiemmin toiminut esittelyasuntona. Asunnon voi halutessaan ostaa myös kalustettuna. Toimi pian ja sovi esittelyaika puh. 0800 915 100!

 

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Keravalla

Keravan Sepänpihan BoKlok-kodit ovat nyt muuttovalmiita! Vapaana on kahden ja kolmen huoneen koteja omalla pihalla tai parveekkeella. Sovi pian henkilökohtainen esittelyaika puh. 0800 915 100!

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää