Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Myynnissä BoKlok-koteja Vantaan Ilolassa

Vantaan seuraavien BoKlok-kotien osoite on Ilola, tarkemmin Säveltie 3 / Laulukuja 2-4. Satupihassa on jäljellä vielä valoisia ja fiksusti suunniteltuja kahden ja neljän huoneen koteja. Tee kaupat BoKlok-asunnosta vaikka heti!

Lue lisää

Tulossa lisää BoKlok-koteja Ilolaan

Vantaan BoKlok-kortteli täydentyy, kun Satupiha saa seurakseen Laulupihan osoitteeseen Laulukuja 2-4. Laulupihan BoKlok-kotien ennakkomarkkinointi alkaa talvella 2016. As. Oy Vantaan Laulupihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 BoKlok-kotia.

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Keravalle

Keravan seuraavat BoKlok-kodit tulevat Ahjon kaupunginosaan, Kettinkikujalle. Sepänpihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa. Suunnitteilla on kaksioita 44,5 m2, kolmoita 58,5 m2 ja 72 m2 neljän huoneen koteja. Sepänpihan kodit tulevat ennakkomarkkinointiin syksyllä 2016.

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Helsinkiin

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Peikonpuistoon tulee 10 44,5 m2 kaksiota, 10 58 m2 kolmiota ja 6 72 m2 neljän huoneen kotia. Peikonpuiston koteja pääsee varaamaan arviolta toukokuussa 2016.

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Espooseen

Kurrenkolon rakennusluvasta on valitettavasti valitettu. Joudumme tästä syystä siirtämään BoKlok-kotien rakentamisen aloitusta ja tuomme Kurrenkolon asunnot ennakkomarkkinointiin uudelleen keväällä 2016.

Lue lisää