Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Sepänpihan ennakkovarausaika alkaa maanantaina 2.5. klo 9.00!

Keravan Sepänpihan BoKlok-kotien ennakkovarausaika on 2.-12.5.2016. Ennakkovaraajaksi voi ilmoittautua verkossa 2.5. klo 9.00 alkaen.

Katso lisätietoja

Myynnissä BoKlok-koteja Vantaan Ilolassa

Vantaan seuraavien BoKlok-kotien osoite on Ilola, tarkemmin Säveltie 3 / Laulukuja 2-4. Satupihassa on jäljellä vielä valoisia ja fiksusti suunniteltuja kahden ja neljän huoneen koteja. Tee kaupat BoKlok-asunnosta vaikka heti!

Lue lisää

Ennakkomarkkinoinnissa lisää BoKlok-koteja Ilolaan

Vantaan BoKlok-kortteli täydentyy, kun Satupiha saa seurakseen Laulupihan osoitteeseen Laulukuja 2-4. As. Oy Vantaan Laulupihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 BoKlok-kotia. Laulupihan BoKlok-kotien ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä! 

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Keravalle

Keravan seuraavat BoKlok-kodit tulevat Ahjon kaupunginosaan, osoitteeseen Kettinkikuja 3 ja 5. Sepänpihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa. Suunnitteilla on kaksioita 44,5 m2, kolmoita 58,5 m2 ja 72 m2 neljän huoneen koteja. Sepänpihan kotien ennakkovarausaika on 2.5.12.5.2016!

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Helsinkiin

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Peikonpuistoon tulee 10 44,5 m2 kaksiota, 10 58 m2 kolmiota ja 6 72 m2 neljän huoneen kotia. Peikonpuiston koteja pääsee varaamaan arviolta toukokuussa 2016.

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Espooseen

Espoon Hirvisuolle rakentuvan Kurrenkolon asunnot tulevat ennakkomarkkinointiin keväällä 2016!

Lue lisää