Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Tulossa BoKlok-koteja Espooseen

Espoon Hirvisuolle rakentuvan Kurrenkolon asunnot tulevat ennakkomarkkinointiin keväällä 2016! Kotien rakentamisen on tarkoitus käynnistyä elokuussa 2016, jolloin kodit ovat muuttovalmiita kesällä 2017. Osa asunnoista on varattu asiakkaille jotka olivat varaajina Kurrenkolossa jo viime vuonna.

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Keravalle

Keravan seuraavat BoKlok-kodit tulevat Ahjon kaupunginosaan, osoitteeseen Kettinkikuja 3 ja 5. Sepänpihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa. Suunnitteilla on kaksioita 44,5 m2, kolmoita 58,5 m2 ja 72 m2 neljän huoneen koteja. Sepänpihan kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa, lue lisää ja ota yhteyttä myyntiin!

Lue lisää

Myynnissä BoKlok-koteja Vantaan Ilolassa

Vantaan seuraavien BoKlok-kotien osoite on Ilola, tarkemmin Säveltie 3 / Laulukuja 2-4. Satupihassa on jäljellä vielä valoisia ja fiksusti suunniteltuja kahden ja neljän huoneen koteja. Tee kaupat BoKlok-asunnosta vaikka heti!

Lue lisää

Myynnissä lisää BoKlok-koteja Ilolaan

Vantaan BoKlok-kortteli täydentyy, kun Satupiha saa seurakseen Laulupihan osoitteeseen Laulukuja 2-4. As. Oy Vantaan Laulupihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 BoKlok-kotia. Onko joku niistä sinun uusi kotisi?

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Helsinkiin

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Peikonpuistoon tulee 10 44,5 m2 kaksiota, 10 58 m2 kolmiota ja 6 72 m2 neljän huoneen kotia. Peikonpuiston koteja pääsee varaamaan elokuussa 2016.

Lue lisää