Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Tulossa BoKlok koteja Tuusulaan

Pian rakennamme uusia BoKlok-koteja Tuusulan Lahelaan Ritariperhosentielle. Täällä asut viehättävällä asuinalueella, luonnon ympäröimänä. Varaa pian oma kahden, kolmen tai neljän huoneen koti!

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Koivuhakaan!

Vantaan Koivuhaka täydentyy BoKlok-kodeilla kun rakennamme sinne 5-kerroksisen puukerrostalon sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Koivuhaka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Tikkurilan keskuksen palveluita. Jätä meille yhteystietosi niin kuulet kohteen etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Hämeenkylään!

Pian rakennamme BoKlok-koteja Vantaalle Hämeenkylään. As. Oy Vantaan Vaahterakumpu nousee osoitteeseen Ainonkuja 11. Jätä meille yhteystietosi niin kuulet lisää ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa

Satupihan BoKlok-kodit sijaitsevat kivassa pihapiirissä Ilolassa. Vapaana enää yksi valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto. Sovi pian henkilökohtainen esittelyaika puh. 0800 915 100!

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Keravalla

Keravan Sepänpihan BoKlok-kodit ovat nyt muuttovalmiita! Vapaana on kahden ja kolmen huoneen koteja omalla pihalla tai parveekkeella. Sovi henkilökohtainen esittelyaikasi asuntomyyntimme kanssa puh. 0800 915 100.

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää