Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa.

Satupihan BoKlok-kodit valmistuivat kesällä viihtyisään Ilolaan osoitteeseen Laulukuja 4 ja 6. Vapaana enää muutama valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto!

Lue lisää

Ihana, uusi koti Ilolassa

Vantaan Ilolan BoKlok-kortteli on nyt valmis kun As. Oy Vantaan Laulupiha valmistui 28.12.2016.  Laulupihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 BoKlok-kotia. Tule ihastumaan muuttovalmiisiin koteihin!

Lue lisää

Rakenteilla BoKlok-koteja Espoossa

Espoon Kurrenkolon kodit ovat rakenteilla. Hirvisuolle tulee yhteensä 44 asuntoa, jotka ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2017.

 

Lue lisää

Rakenteilla BoKlok-koteja Keravalle

Olemme tehneet BoKlok-kodin ostamisesta entistäkin helpompaa: Sepänpihaan räätälöity S-Pankin asuntolaina mahdollistaa pienemmät takaisinmaksun kuukausierät ja pitkät lyhennysvapaat, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan. Voit myös halutessasi jättää voimaan huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan osuuden ja ottaa pankista pienemmän henkilökohtaisen asuntolainan. Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Lue lisää

Helsingin BoKlok-kotien ennakkomarkkinointi käynnistynyt

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5 ja 7. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Peikonpuistoon tulee 10 kpl 44,5 m2 kaksiota, 10 kpl 58 m2 kolmiota ja kuusi 72 m2 neljän huoneen kotia. Peikonpuiston kodit ovat muuttovalmiita alkuvuonna 2018.

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää