Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa.

Satupihan BoKlok-kodit ovat juuri valmistuneet viihtyisään Ilolaan osoitteeseen Laulukuja 4 ja 6. Satupihassa on jäljellä vielä valoisia ja fiksusti suunniteltuja kahden ja neljän huoneen koteja. Kysy asuntomyynnistä huipputarjouksesta, joka on voimassa elokuun loppuun asti.

Tikkurilan Kiinteistömaailma esittelee Satupihan koteja sunnuntaina 28.8. klo 13.30-14.15. Tervetuloa!

Lue lisää

Myynnissä lisää BoKlok-koteja Ilolaan

Vantaan BoKlok-kortteli täydentyy, kun Satupiha saa seurakseen Laulupihan osoitteeseen Laulukuja 2-4. As. Oy Vantaan Laulupihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 BoKlok-kotia. Satupihassa suositut kolmiot pääsivät jo loppumaan, mutta Laulupihassa on vielä vapaana 3h+k 58,5. Onko joku niistä sinun uusi kotisi?

Lue lisää

Rakenteilla BoKlok-koteja Espoossa

Espoon Kurrenkolon kotien rakentaminen on alkanut! Hirvisuolle tulee yhteensä 44 asuntoa, jotka ovat muuttovalmiita kesällä 2017. Ota pian yhteyttä asuntomyyntiimme, puolet asunnoista on jo varattu.

Lue lisää

Ennakkomarkkinoinnissa BoKlok-koteja Keravalla

Keravan seuraavat BoKlok-kodit rakennetaan Ahjon kaupunginosaan, osoitteeseen Kettinkikuja 3 ja 5. Sepänpihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa. 32 uutta kotia ovat kooltaan kaksioita 44,5 m2, kolmioita 58,5 m2 ja 72 m2 neljän huoneen koteja. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa omasi!

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Helsinkiin

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Peikonpuistoon tulee 10 kpl 44,5 m2 kaksiota, 10 kpl 58 m2 kolmiota ja kuusi 72 m2 neljän huoneen kotia. Peikonpuiston ennakkomarkkinointi käynnistyy keväällä 2017.

Lue lisää