Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa.

Satupihan BoKlok-kodit valmistuivat kesällä viihtyisään Ilolaan osoitteeseen Laulukuja 4 ja 6. Vapaana enää muutama valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto!

Sovi henkilökohtainen esittelyaika asiakaspalvelu@boklok.fi!

Lue lisää

Näihin BoKlok-koteihin muutetaan ihan pian!

Vantaan BoKlok-kortteli täydentyy, kun Satupiha saa seurakseen Laulupihan osoitteeseen Laulukuja 2-4. As. Oy Vantaan Laulupihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 BoKlok-kotia. Satupihassa suositut kolmiot pääsivät jo loppumaan, mutta Laulupihassa on vielä vapaana 3h+k 58,5. Onko joku niistä sinun uusi kotisi? Laulupiha valmistuu 28.12.2016.

Sovi henkilökohtainen esittelyaika asiakaspalvelu@boklok.fi!

Lue lisää

Rakenteilla BoKlok-koteja Espoossa

Espoon Kurrenkolon kotien rakentaminen on alkanut! Hirvisuolle tulee yhteensä 44 asuntoa, jotka ovat muuttovalmiita kesällä 2017.

 

Lue lisää

Ennakkomarkkinoinnissa BoKlok-koteja Keravalla

Tervetuloa Asumisen iltaan! Tule kuulemaan, miten helpoksi olemme yhteistyöpankkimme kanssa tehneet uuden kodin ostamisen. Paikka ja aika: 14.12. klo 18-19.30, Ahjon koulu N-ovi, Ketjutie 2, Kerava

Hyödynnä huippuetu ja varaa BoKlok-koti Keravan Sepänpihasta nyt! Saat IKEA FAMILY etuna kaksi tuntia sisustussuunnittelua ja 1000 euron lahjakortin kun varaat asunnon marras-joulukuun aikana. Etu koskee uusia, kauppaan johtaneita varauksia ja on voimassa 1.11.-31.12.2016.

Sepänpihan BoKlok-kodit ovat ennakkomarkkinoinnissa.

Lue lisää

Tulossa BoKlok-koteja Helsinkiin

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Peikonpuistoon tulee 10 kpl 44,5 m2 kaksiota, 10 kpl 58 m2 kolmiota ja kuusi 72 m2 neljän huoneen kotia. Peikonpuiston ennakkomarkkinointi käynnistyy keväällä 2017.

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää