Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Tulossa BoKlok koteja Tuusulaan!

Pian rakennamme uusia BoKlok-koteja Tuusulan Lahelaan Ritariperhosentielle. Ennakkomarkkinointi käynnistyy ihan pian! Jätä meille yhteystietosi niin kuulet lisää ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Koivuhakaan!

Vantaan Koivuhaka täydentyy BoKlok-kodeilla kun rakennamme sinne 5-kerroksisen puukerrostalon sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Koivuhaka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Tikkurilan keskuksen palveluita. Jätä meille yhteystietosi niin kuulet kohteen etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa.

Satupihan BoKlok-kodit sijaitsevat kivassa pihapiirissä Ilolassa. Vapaana enää muutama valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto!

Lue lisää

Rakenteilla BoKlok-koteja Keravalle

Olemme tehneet BoKlok-kodin ostamisesta entistäkin helpompaa: Sepänpihaan räätälöity S-Pankin asuntolaina mahdollistaa pienemmät takaisinmaksun kuukausierät ja pitkät lyhennysvapaat, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan. Voit myös halutessasi jättää voimaan huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan osuuden ja ottaa pankista pienemmän henkilökohtaisen asuntolainan. Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Lue lisää

BoKlok koteja Helsinkiin

Helsingin ensimmäisten BoKlok kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5 ja 7. As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok kotia. Peikonpuistoon tulee 10 kpl 44,5 m2 kaksiota, 10 kpl 58 m2 kolmiota ja kuusi 72 m2 neljän huoneen kotia. Kaikki asunnot on tällä hetkellä varattu.

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää