Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi! BoKlok-koteja Vantaan Hämeenkylään

Puutalon kodikas tunnelma, kerrostalossa asumisen helppous. Nyt saat molemmat! As. Oy Vantaan Vaahterakummun kodit tulvivat puutalon luonnonläheistä tunnelmaa, ja elämä sujuu mukavan vaivattomasti. Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi 8.-27.5.2018 välisenä aikana.

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Tuusulaan

Pian rakennamme uusia BoKlok-koteja Tuusulan Lahelaan Ritariperhosentielle. Täällä asut viehättävällä asuinalueella, luonnon ympäröimänä. Varaa pian oma kahden, kolmen tai neljän huoneen koti!

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Koivuhakaan!

Vantaan Koivuhaka täydentyy BoKlok-kodeilla kun rakennamme sinne 5-kerroksisen puukerrostalon sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Koivuhaka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Tikkurilan keskuksen palveluita. Jätä meille yhteystietosi niin kuulet kohteen etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa

Satupihan BoKlok-kodit sijaitsevat kivassa pihapiirissä Ilolassa. Vapaana enää yksi valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto. Sovi pian henkilökohtainen esittelyaika puh. 0800 915 100!

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Keravalla

Keravan Sepänpihan BoKlok-kodit ovat nyt muuttovalmiita! Vapaana on kahden ja kolmen huoneen koteja omalla pihalla tai parveekkeella. Sovi henkilökohtainen esittelyaikasi asuntomyyntimme kanssa puh. 0800 915 100.

Lue lisää

Oma koti edullisempi kuin luulet!

Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? Katso, mitä ensiasunnon ostajat kertovat ja lue lisätietoja oman kodin ostamisesta. Hyödynnä myös etu! Kun teet kaupat BoKlok-kodista 2.5.-30.6.2018 välisenä aikana, saat 1000 € IKEA-lahjakortin. Etu koskee ensiasunnon ostajia ja kampanjan aikana tehtyjä asuntokauppoja.

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää