Kerrostaloasunto

Helsingin Peikonpuisto

Muuta
alkuvuonna
2018

Hei Helsinki!

Haluatko asua fiksusti hyvien lähipalveluiden ääressä? Helsingin Siltamäessä, hyvin suunnitellussa BoKlok-kodissa, arki sujuu lähellä päivittäisiä palveluita ja Keravanjoen rantaa. Ja mikä parasta, kohtuuhintaan! As. Oy Helsingin Peikonpuistoon tulee yhteensä 26 BoKlok-kotia.

Skanskan ja IKEAn BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-yhtiön pihapiirissä sijaitseva taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia. BoKlok-omistusasunto tarjoaa hyvin mietittyjä tilaratkaisuja – ajattomuutta ja asumista luonnon läheisyydessä pienimittakaavaisessa ympäristössä. Avainsanoja kohtuullisiin asumiskustannuksiin ovat toimiva rahoitusratkaisu, kohtuuhintainen tonttimaa sekä järkevä, vakioitu suunnitteluratkaisu.

Tutustu asuntoihin ja hinnastoon Skanska Kotien nettisivuilla »

Tällainen on Peikonpuisto

As. Oy Helsingin Peikonpuistossa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 26 BoKlok-kotia. Kodit rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille. Peikonpuistoon tulee kymmenen kaksiota 44 m2, kymmenen kolmiota 58,5 m2 ja kuusi 72 m2 neljän huoneen kotia. Kodit valmistuvat arviolta syksyllä 2018.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

 

BoKlok-koti omaksi, miten?

Helsingin Peikonpuiston BoKlok-kotien ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen on päättynyt. Varaajanumeroiden järjestys arvottiin Vantaan IKEA-tavaratalossa sunnuntaina 12.3.

Arvontasäännöt

En kestä enää tätä jännitystä. Milloin tiedän, saanko ostaa?

Järjestämme arvontatilaisuuden sunnuntaina 12.3. klo 14.
Arvontasäännöt

Arvontasäännöt

 1. Voit osallistua As. Oy Helsingin Peikonpuiston BoKlok-kotien varaajanumeroiden arvontaan ilmoittautumalla ennakkovaraajaksi 23.2.-9.3.2017. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. 
 2. Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään pe 10.3. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
 3. Tule paikalle varaajanumeroiden arvontaan Vantaan IKEA-tavarataloon sunnuntaina 12.3.2017klo 14.
 4. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien / asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön ni­miin.
 5. Yksi numero/talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi numero tai hakija on antanut virheellisiä / puutteellisia tietoja, menettää varausoikeuden.
 6. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu varaajanumeroiden arvonnan jälkeen noin klo 15 alkaen. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Mikäli olet estynyt tulemasta, voit myös valtuuttaa BoKlokin asiakasvastaavan tai toisen henkilön tekemään alustavan varauksen puolestasi.
 7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
 8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistu­minen ei velvoita asunnon ostamiseen. Vapaaksi jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin vasta kun kaikki arvontaan osallistuneet on kontaktoitu. 
 9. Varaus­oikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai asiakasta ei tavoiteta.
 10. Lista arvontanumeroiden sijoituksista on nähtävissä sunnuntaina 12.3. osoitteessa www.skanska.fi/peikonpuisto.
 11. BoKlokin asiakasvastaava on sinuun yhteydessä kun asuntojen varausjonojen tilanteet muuttuvat.
Sulje

Asu fiksusti Siltamäessä

Helsingin ensimmäisten BoKlok-kotien osoite on Siltamäki, tarkemmin Siltakylänkuja 5. Siltamäki sijaitsee koillis-Helsingissä, Keravanjoen rannalla ja Vantaan rajalla. Läheltä löytyvät Töyrynummi, Tapulikaupunki ja Tammisto. Siltamäessä on hyvät lähipalvelut kauppoineen ja kouluineen, ja lisäksi Tammiston palveluihin on matkaa vain pari kilometriä. Malmin juna-asemalle pääsee bussilla noin 10 minuutissa.

Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Asuisitko mieluiten leikkipaikan vieressä vai kätevästi lähellä autopaikkoja?

Prev
Next

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä ne näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Tätä mieltä on arkkitehtimme

"Boklok taloissa yhdistyvät tarkkaan harkitut pohjaratkaisut ja raikas ulkoasu perinteisen puurakentamisen kanssa. Puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat suojaisan, pienimittakaavaisen pihapiirin. Rakennusten rajaamalle piha-alueelle on varattu yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, mm. viljelyalue ja pihasauna.

Huoneistoihin käydään sisään oman, yksityisen sisäänkäyntitasanteen kautta. Kullakin asunnolla on parveke tai asuntopiha. Kaikki asunnot avautuvat läpi talon olohuoneen ja keittiön kautta. Valoa saadaan näin sisään oleskelutiloihin koko päivänkierron ajan. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja ne on suunniteltu hyvin kalustettavaksi eri elämäntilanteisiin."

Mikko Rosti ja Vesa Laukkanen, arkkitehdit

Tätä mieltä on sisustussuunnittelijamme

"Asunnot ovat helppo kalustaa viihtyisäksi kodiksi yksinkertaisten perusratkaisujensa ansiosta. Tekstiileillä sekä pienillä sisustuksellisilla yksityiskohdilla herätät kodin hauskasti ja persoonallisesti henkiin."

Tanja Aivila, sisustussuunnittelija IKEA

Sulje

Turvallinen ja viihtyisä

Ulkotilat ovat viihtymisen kannalta vähintään yhtä tärkeitä kuin sisätilat, näin ainakin uskomme. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi jo lähestyessäsi kotiasi kadulta. Että viihdyt parvekkeella istuskelemassa ja lukemassa. Että löydät kahvitteluseuraa puutarhasta.

Pensasaidat, pensaat ja puut pehmentävät, suojaavat ja kehystävät. Talojen väleihin sijoitamme nurmikkoa leikkeihin, sorakäytäviä kuljettavaksi, penkkejä istuttavaksi ja aina myös omenapuun. Pihalla voit viljellä myös suosikkiyrttejäsi tai vaikkapa mansikoita.

Asukkaiden yhteissauna on pihapiirin sydän. Meistä yhteissauna on toimiva ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Fiksua, eikö?

BoKlokin oma ulkovärikartta

BoKlok ja Tikkurila ovat luoneet BoKlokille oman ulkovärikartan. Värikartassa on neljä värimaailmaa, joista suunnitteluvaiheessa valitaan sijaintiin ja ympäristöön sopivin vaihtoehto. Selkeä ja yhteinäinen värikartta on osa BoKlokin designia. BoKlokin värikartasta löytyvät Tammisaari, Bergen, Vimmerby ja Inari.

Tammisaari on moderni päivitys suomalaisesta vaaleasävyisestä rannikkokaupungista. Vaaleisiin taloihin tuovat piristystä raikkaat tehostevärit, joita käytetään parvekkeissa ja portaissa.

Bergenin juuret ovat Norjan mustissa ja punamultaisissa perinnetaloissa, mutta uudella twistillä niistä rakennetaan modernia puutalokaupunkia. Peikonpuisto on ensimmäinen kohde tällä värityksellä.

Vimmerby on kumarrus kohti BoKlokin juuria ja perinteisiä smoolantilaisia maalaiskyliä: vahva punainen, perinteinen sinappi ja särmää tuomassa grafiitin harmaa.

Inari on pehmeä harmaan sävyinen maailma, tiilenpunaisella katolla raikastettuna. Inarin värimaailma tulee keloista, graniitista ja ruskan punaisesta.

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Helsingissä uusi kotisi ei maksa maltaita. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa. Voit myös hyödyntää 7 vuoden lyhennysvapaan, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Asuntolaina S-Pankista

S-Pankki tarjoaa Helsingin Peikonpuiston BoKlok-kotien ostajille uudenlaista asuntolainaa, jossa laina-ajaksi on mahdollista neuvotella jopa 45 vuotta. Pitkä laina-aika mahdollistaa pienemmät kuukausittaiset asumiskustannukset. Lainasopimus joustaa eri elämäntilanteissa, sillä lainan takaisinmaksun kuukausierän suuruutta voi muuttaa laina-aikana joustavasti. Lainan alkuun on lisäksi mahdollista saada 2–5 vuoden lyhennysvapaa. Lainasopimus solmitaan S-Pankin ja asunnon ostajan välillä.

Lue lisää rahoituksesta
Lue lisää rahoituksesta

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

S-Pankki tekee BoKlok-kodin hankinnasta edullisempaa. 

Kysy lisää BoKlok-kodin rahoituksesta www.s-pankki.fi.

Tee yksityiskohdilla kodin tyyli

BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, johon on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia, vaaleita ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Selaa sisustusesitettä »

Materiaalit
Materiaalit

Uuden kotisi materiaalit

BoKlok tarjoaa laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kauniit, vaaleat pinnat ja kestävä, vaalea laminaattilattia luovat mainion pohjan sisustuksellesi.

 • Keittiö

  Laadukkaiden IKEA-keittiöiden kaapinovet on maalattu valkoiseksi ja niissä on modernit listavetimet. Kokovalkoista keittiötä on helppo värittää oman maun mukaiseksi kalusteilla ja tekstiileillä. Astianpesukoneessa on kalusteovi. Kalusteeseen sijoitettu uuni on teräksen värinen ja BoKlok-kodissa kattilat porisevat keraamisella liedellä. Keittiön hana on Hansgrohen. BoKlok-kotien keittiöissä on valkoiset VEDDINGE-ovet ja SÄLJAN-työtasot. UTRUSTA-jätteidenlajittelukokonaisuus helpottaa lajittelua. BoKlok-kotien IKEA-keittiöillä on 25 vuoden takuu, ja kodinkoneilla on viiden vuoden takuu.

   

  Sulje
 • Kylpyhuone

  Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kiiltävällä valkoisella laatalla ja lattialaatta on tyylikäs tummanharmaa. Kalustekokonaisuus on IKEAn GODMORGON. Kylpyhuonetta voi kalustaa lisäkaapeilla ja työtasoilla. Korkea peilikaappi ja allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa, pitävät purkit ja purnukat järjestyksessä. Allashana ja suihkusekoittaja ovat Hansgrohen Focus-sarjaa.

  Sulje
Sulje

Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme ajantasaisen varaustilanteen.

Minulle saa lähettää kerran kuussa ilmestyvän BoKlok-uutiskirjeen
Sitoudut ainoastaan vastaanottamaan lisätietoa projektista, et muuta.

Ota meihin yhteyttä!
Asuntomyynti
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?