Kerrostaloasunto

Tuusulan Sinisiipi

Ennakkomark-
kinoinnissa!

Etsitkö uutta, fiksua kotia?

Tuusulan Sinisiiven ennakkomarkkinointi on alkanut. Rakennamme Tuusulaan omalle tontille yhteensä 34 kotia kaksikerroksisiin  pienkerrostaloihin. Valittavana on kaksioita (44,5 m2), kolmioita (58,5 m2) ja neljän huoneen koteja (72 m2). Puutalossa on aidon kodikas tunnelma ja mukavat puitteet viihtyisään pihaelämään. Myös Tuusulan BoKlok-kodit ovat fiksuja hinnaltaan ja sopivat meille tavallisille ihmisille.

Hintaesimerkit asuntotyypeittäin:
Kaksio 44,5 m2 velaton hinta alk. 164.500 €
Kolmio 58,5 m2 velaton hinta alk. 210.800 €
Neliö 72 m2 velaton hinta alk. 252.100 €

Selaa Sinisiiven esitettä »

Tutustu asuntoihin ja hinnastoon »

Miltä ne näyttävät?

Tuusulan Sinisiiven BoKlok-kodit ovat ennakkomarkkinoinnissa ja ne valmistuvat arviolta syksyllä 2018. Viisi kaksikerroksista puutaloa nousee Lahelan asuinalueelle osoitteeseen Ritariperhosentie 2-6 omalle tontille. Asunnoissa on joko oma piha tai parveke. Pihapiirissä sijaitsee asukkaiden yhteinen pihasauna ja kasvimaa.

Katso videoesittelyt BoKlok-kodeista! Videot on kuvattu toisessa BoKlok-kohteessa, mutta ne ovat pohjaratkaisuiltaan samanlaisia kuin Tuusulan Sinisiiven kodit.

2h+k 44,5 m2

3h+k 58,5 m2

4h+k 72 m2

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti

Merja Långvik
Puh. 0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

 

BoKlok-koti omaksi, miten?

Ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen on päättynyt ja varaajanumeroiden arvonta suoritettiin 14.12. Vapaat asunnot ovat nyt kaikkien varattavissa.

Arvontasäännöt

En kestä enää tätä jännitystä. Milloin tiedän, saanko ostaa?

Järjestämme arvontatilaisuuden torstaina 14.12. klo 18.
Arvontasäännöt

Arvontasäännöt

 1. Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi tämän linkin kautta. Lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään ma 11.12. aikana. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
 2. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien/asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön ni­miin.
 3. Yksi numero per talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi arvontalipun numero tai varaaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja, menettää varausoikeuden.
 4. Arvontalipun numero on voimassa vain arvonta- ja varaustilaisuudessa.
 5. Varausjärjestyksen arvonta suoritetaan torstaina 14.12.2017. Huom! Paikka ja kellonaika muuttunut. Arvonta järjestetään klo 17.15 Skanskatalolla, Nauvontie 18, Helsinki
 6. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu heti arvonnan jälkeen noin klo 17.30. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Tilaisuudessa allekirjoitetaan varaussopimus, johon liittyvä 300 euron varausmaksu maksetaan viiden päivän kuluessa. Mikäli olet estynyt tulemasta, voit myös valtuuttaa toisen henkilön tekemään varaussopimuksen puolestasi. Saat tarkemmat ohjeet meiltä.
 7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
 8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistu­minen ei velvoita asunnon ostamiseen. Vapaaksi jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin vasta kun kaikki arvontatilaisuuteen osallistuneet on kontaktoitu. 
 9. Varaus­oikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai asiakasta ei tavoiteta.
 10. BoKlokin asiakasvastaava on yhteydessä asuntojonossa ensimmäiselle sijalle nousevaan. Omaa sijoitusta voi myös tiedustella meiltä.
Sulje

Hei Tuusula!

Tuusulan Sinisiipi rakennetaan rehevän luonnon ympäröimään Lahelaan  Ritariperhosentielle, viihtyisälle pientaloalueelle. Palvelut ovat lähellä, päiväkotikin ihan vieressä. Alakouluun ja ruokakauppaan on n. 1,5 km ja Hyrylästä löytyvät muut arjessa tarvittavat palvelut kuten kaupat, kirjasto, asema ja uimahalli. Myös Keravan keskustan palvelut ja junayhteys sekä kauppakeskus Jumbo ovat lyhyen ajomatkan päässä. Helsingin ytimeen hurauttaa autolla noin 40 minuutissa ja Hyrylän keskustaan on suora bussiyhteys.

 

Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Asuisitko mieluiten leikkipaikan vieressä vai kätevästi lähellä autopaikkoja?

Prev
Next

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä ne näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Tätä mieltä on arkkitehtimme

"Boklok taloissa yhdistyvät tarkkaan harkitut pohjaratkaisut ja raikas ulkoasu perinteisen puurakentamisen kanssa. Puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat suojaisan, pienimittakaavaisen pihapiirin. Rakennusten rajaamalle piha-alueelle on varattu yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, mm. viljelyalue ja pihasauna.

Huoneistoihin käydään sisään oman, yksityisen sisäänkäyntitasanteen kautta. Kullakin asunnolla on parveke tai asuntopiha. Kaikki asunnot avautuvat läpi talon olohuoneen ja keittiön kautta. Valoa saadaan näin sisään oleskelutiloihin koko päivänkierron ajan. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja ne on suunniteltu hyvin kalustettavaksi eri elämäntilanteisiin."

Mikko Rosti ja Vesa Laukkanen, arkkitehdit

Tätä mieltä on sisustussuunnittelijamme

"Asunnot ovat helppo kalustaa viihtyisäksi kodiksi yksinkertaisten perusratkaisujensa ansiosta. Tekstiileillä sekä pienillä sisustuksellisilla yksityiskohdilla herätät kodin hauskasti ja persoonallisesti henkiin."

Tanja Aivila, sisustussuunnittelija IKEA

Sulje

BoKlokin oma ulkovärikartta

BoKlok ja Tikkurila ovat luoneet BoKlokille oman ulkovärikartan. Värikartassa on neljä värimaailmaa, joista suunnitteluvaiheessa valitaan sijaintiin ja ympäristöön sopivin vaihtoehto. Selkeä ja yhteinäinen värikartta on osa BoKlokin designia. BoKlokin värikartasta löytyvät Tammisaari, Bergen, Vimmerby ja Inari.

Tammisaari on moderni päivitys suomalaisesta vaaleasävyisestä rannikkokaupungista. Vaaleisiin taloihin tuovat piristystä raikkaat tehostevärit, joita käytetään parvekkeissa ja portaissa.

Bergenin juuret ovat Norjan mustissa ja punamultaisissa perinnetaloissa, mutta uudella twistillä niistä rakennetaan modernia puutalokaupunkia.

Vimmerby on kumarrus kohti BoKlokin juuria ja perinteisiä smoolantilaisia maalaiskyliä: vahva punainen, perinteinen sinappi ja särmää tuomassa grafiitin harmaa. Vimmerby on myös Sinisiiven värimaailma.

Inari on pehmeä harmaan sävyinen maailma, tiilenpunaisella katolla raikastettuna. Inarin värimaailma tulee keloista, graniitista ja ruskan punaisesta.

Turvallinen ja viihtyisä

Ulkotilat ovat viihtymisen kannalta vähintään yhtä tärkeitä kuin sisätilat, näin ainakin uskomme. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi jo lähestyessäsi kotiasi kadulta. Että viihdyt parvekkeella istuskelemassa ja lukemassa. Että löydät kahvitteluseuraa puutarhasta.

Pensasaidat, pensaat ja puut pehmentävät, suojaavat ja kehystävät. Talojen väleihin sijoitamme nurmikkoa leikkeihin, sorakäytäviä kuljettavaksi, penkkejä istuttavaksi ja aina myös omenapuun. Pihalla voit viljellä myös suosikkiyrttejäsi tai vaikkapa mansikoita.

Asukkaiden yhteissauna on pihapiirin sydän. Meistä yhteissauna on toimiva ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Fiksua, eikö?

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Keravalla uusi kotisi ei maksa maltaita. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa. Voit myös hyödyntää 5 vuoden lyhennysvapaan, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

BoKlok-kotiin räätälöity asuntolaina S-Pankista

BoKlok-kodin ostajana sinulla on mahdollisuus hakea S-Pankin asuntolainaa pitkällä laina-ajalla. S-Pankin pitkä asuntolaina mahdollistaa pienemmät takaisinmaksun kuukausierät, jolloin sinulla jää enemmän rahaa muuhun elämiseen. Asuntolaina joustaa elämäntilanteesi mukaan, sillä voit halutessasi neuvotella laina-ajan alkuun pitkät lyhennysvapaat. Voit myös halutessasi jättää voimaan huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan ja ottaa pankista pienemmän henkilökohtaisen asuntolainan. Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Lue lisää ja laske sinulle sopiva takaisinmaksun kuukausierä »

 

Lue lisää rahoituksesta
Lue lisää rahoituksesta

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

S-Pankki tekee BoKlok-kodin hankinnasta edullisempaa. 

Kysy lisää BoKlok-kodin rahoituksesta www.s-pankki.fi.

Tee yksityiskohdilla kodin tyyli

BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, johon on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia, vaaleita ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Selaa BoKlokin sisustusesitettä »

Materiaalit
Materiaalit

Uuden kotisi materiaalit

BoKlok tarjoaa laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kauniit, vaaleat pinnat ja kestävä, vaalea laminaattilattia luovat mainion pohjan sisustuksellesi.

 • Keittiö

  Laadukkaiden IKEA-keittiöiden kaapinovet on maalattu valkoiseksi ja niissä on modernit listavetimet. Kokovalkoista keittiötä on helppo värittää oman maun mukaiseksi kalusteilla ja tekstiileillä. Asianpesukoneessa on kalusteovi. Kalusteeseen sijoitettu uuni on teräksen värinen ja BoKlok-kodissa kattilat porisevat keraamisella liedellä. Keittiön hana on Hansgrohen. BoKlok-kotien keittiöissä on valkoiset VEDDINGE-ovet ja SÄLJAN-työtasot. UTRUSTA-jätteidenlajittelukokonaisuus helpottaa lajittelua. BoKlok-kotien IKEA-keittiöillä on 25 vuoden takuu, ja kodinkoneilla on viiden vuoden takuu.

   

  Sulje
 • Kylpyhuone

  Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kiiltävällä valkoisella laatalla ja lattialaatta on tyylikäs tummanharmaa. Kalustekokonaisuus on IKEAn GODMORGON. Kylpyhuonetta voi kalustaa lisäkaapeilla ja työtasoilla. Korkea peilikaappi ja allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa, pitävät purkit ja purnukat järjestyksessä. Allashana ja suihkusekoittaja ovat Hansgrohen Focus-sarjaa.

  Sulje
Sulje

Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme ajantasaisen varaustilanteen.

Minulle saa lähettää kerran kuussa ilmestyvän BoKlok-uutiskirjeen
Sitoudut ainoastaan vastaanottamaan lisätietoa projektista, et muuta.

Ota meihin yhteyttä!
Asuntomyynti
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

Kiitos yhteydenotostasi! Olemme sinuun pian yhteydessä. 

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?