Kerrostaloasunto

Espoon Kurrenkolo

Etsitkö uutta, fiksua kotia?

As. Oy Espoon Kurrenkolo sijaitsee viihtyisällä Hirvisuon asuinalueella metsän laidalla. Yhtiö muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta, joissa on yhteensä 44 kotia. Esittelyasuntona toiminut 44,5 neliön kaksio on nyt myynnissä! Uudet kodit valmistuivat kesällä 2017.

Skanskan ja IKEAn BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-yhtiön pihapiirissä sijaitseva taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia. BoKlok-omistusasunto tarjoaa hyvin mietittyjä tilaratkaisuja – ajattomuutta ja asumista luonnon läheisyydessä pienimittakaavaisessa ympäristössä. Avainsanoja kohtuullisiin asumiskustannuksiin ovat toimiva rahoitusratkaisu, kohtuuhintainen tonttimaa sekä järkevä, vakioitu suunnitteluratkaisu.

Selaa Kurrenkolon esitettä »

Tutustu asuntoihin ja hinnastoon Skanska Kotien sivuilla »

 

Tällainen on Kurrenkolo

Espoon Kurrenkolon BoKlok-kodit ovat muuttovalmiita. Ne sijaitsevat viehättävällä paikalla metsän reunalla Hirvisuon asuinalueella. Yhtiö muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta. Asuntoja on yhteensä 44 ja ne ovat kooltaan kaksioita (44,5 m2), kolmioita (58,5 m2) ja neliöitä (72 m2). Jokaiseen kotiin kuuluu oma parveke tai pieni piha. Kohde sijaitsee Espoon kaupungin vuokratontilla.

Katso videoesittely kahden huoneen BoKlok-kodista! Video on kuvattu toisessa BoKlok-kohteessa, mutta asunto on pohjaratkaisuiltaan samanlainen kuin Espoon Kurrenkolon kaksio.

2h+k 44,5 m2

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti

Merja Långvik
Puh. 0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

 

Asu fiksusti Gumbölessä

Kurrenkolon BoKlok-kodit sijaitsevat Espoon Hirvisuolla, Gumbölessä osoitteessa Hirvimiestentie 4, 6 ja 8. Gumböle on Länsi-Espoossa sijaitseva kaupunginosa, joka sijaitsee liikenteellisesti erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Turun moottoritien läheisyydessä. Espoon keskuksen palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Kurrenkolon lähietäisyydeltä löytyvät päiväkoti, koulu, kirjasto, Lidl ja Espoon IKEA. Vilkkaat bussiyhteydet mahdollistavat sujuvan liikkumisen kotikorttelista eri puolille pääkaupunkiseutua, joten Kurrenkolossa pärjää myös ilman omaa autoa.

Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Asuisitko mieluiten leikkipaikan vieressä vai kätevästi lähellä autopaikkoja? Metsän reunassa olisi toisaalta mukavan rauhallista. Luonto alkaa kirjaimellisesti takapihalta, sillä tontti rajoittuu suojeltuun metsäalueeseen.

Prev
Next

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä ne sitten näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Tätä mieltä on arkkitehtimme

"BoKlok-taloissa tarkkaan harkitut pohjaratkaisut ja raikas ulkoasu yhdistyvät perinteiseen puurakentamiseen. Puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat suojaisan, pienimittakaavaisen pihapiirin. Rakennusten rajaamalle piha-alueelle on varattu tilaa yhteisöllisyydelle, esimerkiksi viljelyalueen ja pihasaunan muodossa. 

Huoneistoihin käydään sisään oman, yksityisen sisäänkäyntitasanteen kautta. Kullakin asunnolla on parveke tai asuntopiha. Kaikki asunnot avautuvat läpi talon, olohuoneen ja keittiön kautta. Näin valoa saadaan oleskelutiloihin koko päivänkierron ajan. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tehokkaita – neliöitään suurempia – ja ne on suunniteltu helposti eri elämäntilanteiden mukaan kalustettaviksi."

Mikko Rosti ja Vesa Laukkanen, arkkitehdit

Tätä mieltä on sisustussuunnittelijamme

"Asunnot on helppo kalustaa viihtyisiksi kodeiksi yksinkertaisten perusratkaisujensa ansiosta. Tekstiileillä ja pienillä sisustuksellisilla yksityiskohdilla luot kotiisi hauskan ja persoonallisen hengen."

Tanja Aivila, sisustussuunnittelija IKEA

Sulje

Turvallinen ja viihtyisä

Ulkotilat ovat viihtymisen kannalta vähintään yhtä tärkeitä kuin sisätilat, näin ainakin uskomme. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi jo lähestyessäsi kotiasi kadulta. Että viihdyt parvekkeella istuskelemassa ja lukemassa. Että löydät kahvitteluseuraa puutarhasta.

Pensasaidat, pensaat ja puut pehmentävät, suojaavat ja kehystävät. Talojen väleihin sijoitamme nurmikkoa leikkeihin, sorakäytäviä kuljettavaksi, penkkejä istuttavaksi ja aina myös omenapuun. Pihalla voit viljellä myös suosikkiyrttejäsi tai vaikkapa mansikoita.

Asukkaiden yhteissauna on pihapiirin sydän. Meistä yhteissauna on toimiva ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Fiksua, eikö?

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Espoossa uusi kotisi ei maksa maltaita.

Lue lisää rahoituksesta
Lue lisää rahoituksesta

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa. Voit myös hyödyntää 10 vuoden lyhennysvapaata, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Olemme valmistelleet Hypon kanssa BoKlok-asiakkaalle sopivan rahoituspaketin. Hypo tarjoaa rahoitusratkaisun BoKlok-asuntosi hankintaan, kun sinulla on omaa rahaa vähintään 10 % asunnon velattomasta hinnasta ja täytät muut Hypon lainanmyönnön ehdot.

Espoon Kurrenkolon rahoitus

Sulje

Tee yksityiskohdilla kodin tyyli

BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, johon on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia, vaaleita ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Materiaalit
Materiaalit

Uuden kotisi materiaalit

BoKlok tarjoaa laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kauniit, vaaleat pinnat ja lämminsävyinen tammiparketti luovat mainion pohjan sisustuksellesi.

 • Eteinen ja vaatehuone

  Eteissyvennyksessä ja vaatehuoneessa on IKEA ALGOT-säilytysjärjestelmä, jota on helppo muokata ja täydentää juuri tarpeisiisi sopivaksi.

  Sulje
 • Keittiö

  Laadukkaiden IKEA-keittiöiden kaapinovet on maalattu valkoiseksi ja niissä on modernit listavetimet. Kokovalkoista keittiötä on helppo värittää oman maun mukaiseksi kalusteilla ja tekstiileillä. Kylmälaitteissa ja asianpesukoneissa on kalusteovet. Kalusteeseen sijoitettu uuni on teräksen värinen ja BoKlok-kodissa kattilat porisevat keraamisella liedellä. Keittiön hana on Hansgrohen. BoKlok-kotien keittiöissä on valkoiset VEDDINGE-ovet ja SÄLJAN-työtasot. UTRUSTA-jätteidenlajittelukokonaisuus helpottaa lajittelua. BoKlok-kotien IKEA-keittiöillä on 25 vuoden takuu, ja kodinkoneilla on viiden vuoden takuu.

   

  Sulje
 • Kylpyhuone

  Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kiiltävällä valkoisella laatalla ja lattialaatta on tyylikäs tummanharmaa. Kalustekokonaisuus on IKEAn GODMORGON. Kylpyhuonetta voi kalustaa lisäkaapeilla ja työtasoilla. Korkea peilikaappi ja allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa, pitävät purkit ja purnukat järjestyksessä. Allashana ja suihkusekoittaja ovat Hansgrohen Focus-sarjaa.

  Sulje
Sulje

Hei

Uudet BoKlok-kodit ovat valmistuneet! Voit sopia oman esittelyajan. Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää kerran kuussa ilmestyvän BoKlok-uutiskirjeen
Sitoudut ainoastaan vastaanottamaan lisätietoa projektista, et muuta.

Ota meihin yhteyttä!
Asuntomyyjä
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)

asiakaspalvelu@boklok.fi

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?