Kerrostaloasunto

Vantaan Vaahterakumpu

Ilmoittaudu
ennakko-
varaajaksi!

Etsitkö uutta, fiksua kotia?

Puutalon kodikas tunnelma, kerrostalossa asumisen helppous. Nyt saat molemmat! As. Oy Vantaan Vaahterakummun kodit tulvivat puutalon luonnonläheistä tunnelmaa, ja elämä sujuu mukavan vaivattomasti. Ne nousevat osoitteeseen Ainonkuja 11, mukavalle paikalle Vantaan Hämeenkylään.

Klikkaa esitteeseen »

Tutustu pohjakuviin ja hintoihin »

Mitä rakennamme?

Luonteikkaalle paikalle, mäen päälle osoitteeseen Ainonkuja 11 kohoavat As. Oy Vaahterakummun puiset pienkerrostalot. Vaahterakummun kodit rakennetaan omalle tontille. Kuuteen taloon tulee yhteensä 36 viihtyisää BoKlok-kotia, jotka ovat kooltaan 44,5 m2, kolmioita 58,5 m2 ja neliöitä 72 m2. Asunnoilla on joko oma piha tai parveke.

Kodit valmistuvat arviolta keväällä 2019.

Katso videoesittely toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta:

3h+k 58,5 m2

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti

0800 915 100

asiakaspalvelu@boklok.fi

BoKlok-koti omaksi, miten?

BoKlok-hengen mukaisesti myös Vaahterakummun kotien varausoikeudet arvotaan. Tutustu rauhassa Vaahterakummun BoKlok-kotien pohjaratkaisuihin. Kun olet löytänyt mieleisesi, ilmoittaudu ennakkovaraajaksi. Kun ilmoittautumisaika päättyy, järjestämme arvonta- ja varaustilaisuuden, missä ennakkovaraajat pääsevät vuoronumerojärjestyksessä varaamaan haluamansa asunnon.

Ilmoittaudu Vantaan Vaahterakummun kotien ennakkovaraajaksi alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisaika on 8.-27.5.2018.

Klikkaa ilmoittautumislomakkeeseen »

Arvontasäännöt

En kestä enää tätä jännitystä. Milloin tiedän, saanko varata?

Järjestämme arvontatilaisuuden tiistaina 29.5.2018 klo 17.30.
Arvontasäännöt

Arvontasäännöt

Voit osallistua As. Oy Vantaan Vaahterakummun BoKlok-kotien varausjärjestyksen arvontaan ilmoittautumalla tämän linkin kautta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Tutustuthan arvontaohjeisiin huolellisesti.

 1. Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi yllä olevan linkin kautta. Lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään ma 28.5. aikana. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
 2. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien/asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön ni­miin.
 3. Yksi numero per talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi arvontalipun numero tai varaaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja, siirretään hänet jonon perälle.
 4. Arvontalipun numero on voimassa vain arvonta- ja varaustilaisuudessa.
 5. Varausjärjestyksen arvonta suoritetaan tiistaina 29.5.2018 klo 17.30-19. Paikka: Bygårdin kerhotalo Hämeenkylässä, Ainonkuja 9, Vantaa. Talo sijaitsee aivan Vaahterakummun tontin naapurissa. Ennen arvontaa pidämme tonttiesittelyn klo 16-17.
 6. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu heti arvonnan jälkeen noin klo 18. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Tilaisuudessa allekirjoitetaan varaussopimus, johon liittyvä 300 euron varausmaksu maksetaan viiden päivän kuluessa. Jos et pääse paikalle, voit myös valtuuttaa toisen henkilön tekemään varaussopimuksen puolestasi. Saat tarkemmat ohjeet meiltä.
 7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
 8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistu­minen ei velvoita asunnon ostamiseen. Vapaaksi jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin vasta kun kaikkiin arvontatilaisuuteen osallistuneisiin on otettu yhteyttä.
 9. Varaus­oikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai häntä ei tavoiteta.
 10. BoKlokin asiakasvastaava on yhteydessä asuntojonossa ensimmäiselle sijalle nousevaan. Omaa sijoitusta voi myös tiedustella meiltä.
Sulje

Kuin asuisi pienessä kylässä – ja silti palveluiden äärellä

Hämeenkylä on nimensä mukainen: kuin pieni kylä, jossa elämä sujuu leppoisasti. Täällä viihdyt varmasti, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lähistöltä löytyy viehättäviä ulkoilumaastoja, muun muassa Hämeenkylän kartanon puisto, jossa vanhimmat puut ovat satojen vuosien ikäisiä.

Kylämäisestä ja vehreästä ympäristön lisäksi myös tarpeelliset palvelut ovat sopivasti saatavilla. Kävelyetäisyydeltä Vaahterakummusta löytyvät koulu, päiväkoti, iso ruokakauppa ja liikuntakeskus. Vain hieman kauempaa löytyvät Variston ja Petikon monet palvelut. Lähimmät terveysasemat ovat niinikään muutaman kilometrin päässä. Jumbon ja Sellon kauppakeskuksiin on molempiin vartin ajomatka.

Vaahterakumpu sijaitsee liikenteen solmukohdassa, Kehä III:n sisäpuolella. Siksi se on varteenotettava vaihtoehto myös sinulle, joka olet muuttamassa pääkaupunkiseudulle esimerkiksi töiden perässä. Työmatkalle ja viikonloppureissuun hurautat omalla autolla näppärästi: Kehä III ja Vihdintie ovat melkein vieressä. Helsingin keskustaan pääset autolla noin 25 ja bussilla noin 45 minuutissa.


Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Vaahterakumpu muodostuu kuudesta kaksikerroksista pienkerrostalosta.

Prev
Next

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä ne näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Tätä mieltä on arkkitehtimme

"Boklok taloissa yhdistyvät tarkkaan harkitut pohjaratkaisut ja raikas ulkoasu perinteisen puurakentamisen kanssa. Puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat suojaisan, pienimittakaavaisen pihapiirin. Rakennusten rajaamalle piha-alueelle on varattu yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, mm. viljelyalue ja pihasauna.

Huoneistoihin käydään sisään oman, yksityisen sisäänkäyntitasanteen kautta. Kullakin asunnolla on parveke tai asuntopiha. Kaikki asunnot avautuvat läpi talon olohuoneen ja keittiön kautta. Valoa saadaan näin sisään oleskelutiloihin koko päivänkierron ajan. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja ne on suunniteltu hyvin kalustettavaksi eri elämäntilanteisiin."

Mikko Rosti ja Vesa Laukkanen, arkkitehdit

Tätä mieltä on sisustussuunnittelijamme

"Asunnot ovat helppo kalustaa viihtyisäksi kodiksi yksinkertaisten perusratkaisujensa ansiosta. Tekstiileillä sekä pienillä sisustuksellisilla yksityiskohdilla herätät kodin hauskasti ja persoonallisesti henkiin."

Tanja Aivila, sisustussuunnittelija IKEA

Sulje

BoKlokin oma ulkovärikartta

BoKlok ja Tikkurila ovat luoneet BoKlokille oman ulkovärikartan. Värikartassa on neljä värimaailmaa, joista suunnitteluvaiheessa valitaan sijaintiin ja ympäristöön sopivin vaihtoehto. Selkeä ja yhteinäinen värikartta on osa BoKlokin designia. BoKlokin värikartasta löytyvät Tammisaari, Bergen, Vimmerby ja Inari.

Tammisaari on moderni päivitys suomalaisesta vaaleasävyisestä rannikkokaupungista. Vaaleisiin taloihin tuovat piristystä raikkaat tehostevärit, joita käytetään parvekkeissa ja portaissa. Tammisaari on Vaahterakummun värimaailma.

Bergenin juuret ovat Norjan mustissa ja punamultaisissa perinnetaloissa, mutta uudella twistillä niistä rakennetaan modernia puutalokaupunkia.

Vimmerby on kumarrus kohti BoKlokin juuria ja perinteisiä smoolantilaisia maalaiskyliä: vahva punainen, perinteinen sinappi ja särmää tuomassa grafiitin harmaa.

Inari on pehmeä harmaan sävyinen maailma, tiilenpunaisella katolla raikastettuna. Inarin värimaailma tulee keloista, graniitista ja ruskan punaisesta.

Turvallinen ja viihtyisä

Ulkotilat ovat viihtymisen kannalta vähintään yhtä tärkeitä kuin sisätilat, näin ainakin uskomme. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi jo lähestyessäsi kotiasi kadulta. Että viihdyt parvekkeella istuskelemassa ja lukemassa. Että löydät kahvitteluseuraa omasta pihapiiristä.

Pensasaidat, pensaat ja puut pehmentävät, suojaavat ja kehystävät. Talojen väleihin sijoitamme nurmikkoa leikkeihin, sorakäytäviä kuljettavaksi, penkkejä istuttavaksi ja aina myös omenapuun. Pihalla voit viljellä myös suosikkiyrttejäsi tai vaikkapa mansikoita.

Saunapäivänä nautitaan tyylikkään yhteissaunan löylyistä. Meistä asukkaiden yhteinen sauna on toimiva ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Fiksua, eikö?

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Vantaan Hämeenkylässä uusi kotisi ei maksa maltaita. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

 1. KAUPANTEON YHTEYDESSÄ maksat 10 % asunnon velattomasta hinnasta.
 2. ASUNNON VALMISTUESSA maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta hinnasta. Voit maksaa yhtiölainan pois kokonaan tai osan siitä.
 3. LYHENNYSVAPAAN AIKANA voit hyödyntää lyhennysvapaan, minkä aikana maksat yhtiölainasta vain korkoa. Halutessasi voit myös maksaa yhtiölainan tai osan siitä lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti.
 4. LYHENNYSVAPAAN JÄLKEEN alat lyhentää yhtiölainaa, jos et maksanut sitä kokonaan pois valmistumisen yhteydessä tai lyhennysvapaan aikana.

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 % velattomasta hinnasta. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaa on viisi vuotta ja se sisältää rakentamisajan eli käytännössä se on noin neljä asumisvuotta. Lyhennysvapaan aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Tee yksityiskohdilla kodin tyyli

BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, johon on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia, vaaleita ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Materiaalit
Materiaalit

Uuden kotisi materiaalit

BoKlok tarjoaa laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kauniit, vaaleat pinnat ja kestävä, vaalea laminaattilattia luovat mainion pohjan sisustuksellesi.

 • Keittiö

  Laadukkaiden IKEA-keittiöiden kaapinovet on maalattu valkoiseksi ja niissä on modernit listavetimet. Kokovalkoista keittiötä on helppo värittää oman maun mukaiseksi kalusteilla ja tekstiileillä. Asianpesukoneessa on kalusteovi. Kalusteeseen sijoitettu uuni on teräksen värinen ja BoKlok-kodissa kattilat porisevat keraamisella liedellä. Keittiöissä on valkoiset VEDDINGE-ovet ja SÄLJAN-työtasot. UTRUSTA-jätteidenlajittelukokonaisuus helpottaa lajittelua. BoKlok-kotien IKEA-keittiöillä on 25 vuoden takuu, ja kodinkoneilla on viiden vuoden takuu.

   

  Sulje
 • Kylpyhuone

  Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kiiltävällä valkoisella laatalla ja lattialaatta on tyylikäs tummanharmaa. Kalustekokonaisuus on IKEAn GODMORGON. Kylpyhuonetta voi kalustaa lisäkaapeilla ja työtasoilla. Korkea peilikaappi ja allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa, pitävät purkit ja purnukat järjestyksessä. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

  Sulje
Sulje

Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme ajantasaisen varaustilanteen.

Minulle saa lähettää BoKlokin markkinointimateriaalia

Ota meihin yhteyttä!
Asuntomyynti
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?