Vantaan Voltti - BoKlok

Kerrostaloasunto

Vantaan Voltti

Varaa
omasi
nyt!

Etsitkö uutta, fiksua kotia?

Vantaan Koivuhaka täydentyy kun rakennamme sinne ensimmäisen 5-kerroksisen BoKlok-puukerrostalon ja kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa, varaa omasi!

As. Oy Vantaan Voltissa saat puutalo- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet: puutalon luonnonläheiset materiaalit ja lämpimän tunnelman sekä kerrostaloasumisen huolettomuuden.


Tutustu pohjakuviin ja hintoihin »

Klikkaa esitteeseen »

Miltä ne näyttävät?

Vantaan Volttiin kuuluu viisikerroksinen kerrostalo sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Voltin kodit rakennetaan omalle tontille osoitteeseen Peltolantie 35 / Kuunlilja 1. Koteja on 46 yksiöistä 3-4 huoneen koteihin, ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa.

Kodit valmistuvat arviolta loppuvuonna 2019.

Katso videoesittely toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta:

3h+k 58,5 m2

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti

0800 162 162

asiakaspalvelu@boklok.fi

BoKlok-koti omaksi, miten?

BoKlok-hengen mukaisesti myös Voltin kotien varausoikeudet arvottiin. Kun ilmoittautumisaika päättyi 10.6.2018, järjestimme arvonta- ja varaustilaisuuden, missä ennakkovaraajat saivat vuoronumerojärjestyksessä varata haluamansa asunnon.

Jäljelle jääneet asunnot ovat nyt kaikkien varattavissa.

Arvontasäännöt
Arvontasäännöt

Arvontasäännöt

Voit osallistua As. Oy Vantaan Voltin BoKlok-kotien varausjärjestyksen arvontaan ilmoittautumalla tämän linkin kautta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Tutustuthan arvontaohjeisiin huolellisesti.

 1. Lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään ma 11.6. klo 12 mennessä. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
 2. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien/asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön nimiin.
 3. Yksi numero per talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi arvontalipun numero tai varaaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja, siirretään hänet jonon perälle.
 4. Arvontalipun numero on voimassa vain arvontapäivänä.
 5. Huom! Arvontatilaisuuden paikka on muuttunut. Arvonta suoritetaan Skanskan toimistolla ma 11.6. klo 16.30. Emme velvoita sinua tulemaan paikan päälle vaan videoimme arvonnan ja toimitamme tallenteen ja varausjärjestyksen sinulle heti arvonnan jälkeen. Halutessasi voit myös tulla seuraamaan arvontaa paikan päälle, ilmoitathan siitä meille.
 6. Asiakasvastaavamme Merja Långvik on sinuun yhteydessä tiistaina 12.6. sopiakseen tarkemmin uuden kodin varaamisesta.
 7. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu heti arvonnan jälkeen noin klo 18.45. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Tilaisuudessa allekirjoitetaan varaussopimus, johon liittyvä 300 euron varausmaksu maksetaan viiden päivän kuluessa. Jos et pääse paikalle, voit myös valtuuttaa toisen henkilön tekemään varaussopimuksen puolestasi. Saat tarkemmat ohjeet meiltä.
 8. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
 9. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistuminen ei velvoita asunnon ostamiseen.
 10. Varausoikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai häntä ei tavoiteta.
 11. BoKlokin asiakasvastaava on yhteydessä asuntojonossa ensimmäiselle sijalle nousevaan. Omaa sijoitusta voi myös tiedustella meiltä.
Sulje
Prev
Next

Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Asuisitko 5-kerroksisessa vai 2-kerroksisessa talossa?

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä ne näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Tätä mieltä on arkkitehtimme

"Boklok taloissa yhdistyvät tarkkaan harkitut pohjaratkaisut ja raikas ulkoasu perinteisen puurakentamisen kanssa. Puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat suojaisan, pienimittakaavaisen pihapiirin. Rakennusten rajaamalle piha-alueelle on varattu yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, mm. viljelyalue ja pihasauna.

Huoneistoihin käydään sisään oman, yksityisen sisäänkäyntitasanteen kautta. Kullakin asunnolla on parveke tai asuntopiha. Kaikki asunnot avautuvat läpi talon olohuoneen ja keittiön kautta. Valoa saadaan näin sisään oleskelutiloihin koko päivänkierron ajan. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja ne on suunniteltu hyvin kalustettavaksi eri elämäntilanteisiin."

Mikko Rosti ja Vesa Laukkanen, arkkitehdit

Tätä mieltä on sisustussuunnittelijamme

"Asunnot ovat helppo kalustaa viihtyisäksi kodiksi yksinkertaisten perusratkaisujensa ansiosta. Tekstiileillä sekä pienillä sisustuksellisilla yksityiskohdilla herätät kodin hauskasti ja persoonallisesti henkiin."

Tanja Aivila, sisustussuunnittelija IKEA

Sulje

Lähellä kaikkea

Koivuhaan kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan, Tammiston ja Vantaanportin vieressä. Kävelyetäisyydeltä As. Oy Vantaan Voltista löytyvät esimerkiksi koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus.

Lähipalveluiden lisäksi Koivuhaasta on vain kivenheitto Tikkurilan juna-asemalle ja kauppakeskus Jumboon. Tai kun kaipaat vähän kauemmas, Kehä III on ihan lähellä.Myös julkinen liikenne on toimivaa ja matka Helsingin keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Lentoasemalle matkaa on vain muutama kilometri.

Koivuhaka houkuttelee asumaan ja elämään. Kävelyetäisyydeltä löytyy useita puistoja. Kaunis Keravanjoen ympäristö tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun. Koivuhaka on juuri passeli ympäristö lämminhenkiselle ja viehättävälle BoKlokille.

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Vantaan Koivuhaassa uusi kotisi ei maksa maltaita. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

 1. VARAUSSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUS Varaus vahvistetaan 300 euron varausmaksulla. Jos muutat mielesi ja haluat perua varauksen, palautamme varausmaksun sinulle.
 2. KAUPANTEON YHTEYDESSÄ maksat 10 % asunnon velattomasta hinnasta.
 3. ASUNNON VALMISTUESSA maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta hinnasta. Voit maksaa yhtiölainan pois kokonaan tai osan siitä.
 4. LYHENNYSVAPAAN AIKANA voit hyödyntää lyhennysvapaan, minkä aikana maksat yhtiölainasta vain korkoa. Halutessasi voit myös maksaa yhtiölainan tai osan siitä lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti.
 5. LYHENNYSVAPAAN JÄLKEEN alat lyhentää yhtiölainaa, jos et maksanut sitä kokonaan pois valmistumisen yhteydessä tai lyhennysvapaan aikana.

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 % velattomasta hinnasta. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaa on kolme vuotta ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme ajantasaisen varaustilanteen.

Minulle saa lähettää BoKlokin markkinointimateriaalia

Ota meihin yhteyttä!
Asuntomyynti
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?