Sinustako BoKlok-tiimiläinen?

Haemme joukkoomme uusia osaajia, joilla on halua ja intoa kehittää ja kehittyä. Pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa ja kasvattamaan BoKlok-konseptia Suomessa. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Katso videolta, mitä meillä on tarjota sinulle.

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja, jälkihoito

Haemme työnjohtajaa vastaamaan asiakaspalvelusta sisäänmuuton jälkeen. Toimit tiimissä yhdessä projektipäällikön, asiakasvastaavan ja vastaavan työnjohtajan kanssa ja huolehdit siitä, että asiakkaat voivat asua huolettomina uudessa kodissaan. Olet taitava ratkomaan ongelmia ja omaat hyvät viestintätaidot. Toimit järjestelmällisesti ja hyvässä yhteistyössä aliurakoitsijoiden kanssa. Kehität asiakaspalveluprosessia ja työtapoja jatkuvasti, jotta meillä olisi Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Sinulla on rakennusalan peruskoulutus ja/tai vahva työkokemus alalta. Hae 11.2.2018 mennessä. Lue lisää »

Oletko BoKlok-tiimin uusi puunhalaaja?

Innostutko puurakentamisesta ja sen kehittämisestä? Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia? BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Tutustu BoKlok-konseptiin »