Sinustako BoKlok-tiimiläinen?

Haemme joukkoomme uusia osaajia, joilla on halua ja intoa kehittää ja kehittyä. Pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa ja kasvattamaan BoKlok-konseptia Suomessa. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Katso videolta, mitä meillä on tarjota sinulle.

Avoimet työpaikat

Tuotantoinsinööri

Tuotantoinsinöörinä osallistut kokemuksesi ja osaamisesi mukaan rakennustyömaan erilaisiin työtehtäviin. Työssäsi vastaat oman työmaaorganisaatiosi hankinnoista, kustannusseurannasta ja asiakirjojen laatimisesta toimintajärjestelmän mukaisesti, sekä aikataulusuunnittelusta ja organisoinnista, yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Huolehdit siitä, että asiat tapahtuvat oikeaan aikaan. Hae 31.10. mennessä. Lue lisää »

Vastaava työnjohtaja

Vastaavana työnjohtajana vastaat työnjohdosta BoKlok-työmaalla. Vastaat omasta työmaasta, mutta osallistut myös BoKlok-tuotannon ja työmaatoimintojen kehittämiseen. Toimit yhteistyössä projektitiimin jäsenten, aliurakoitsijoiden, talotoimittajan ja viranomaisten kanssa. Pääset mukaan koko prosessiin ideasta toteutukseen ja kohteen toteuttamiseen. Huolehdit, että asiakkaat pääsevät tyytyväisinä muuttamaan uusiin koteihinsa. Hae 31.10. mennessä. Lue lisää »

Projektipäällikkö

Vastaat BoKlokin puukerrostalohankkeiden kehittämisestä ja suunnittelusta kaavoituksesta toteuttamiseen asti. Sinulla on kokonaisvastuu projektista ja vastaat rakennuttamistehtävistä suunnitteluvaiheesta takuuvaiheeseen, sekä toimit projektitiimin vetäjänä. Varmistat korkealuokkaisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden yhdessä tiimisi kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä BoKlokin tuotantopäällikön ja vastaavan mestarin kanssa. Hae 31.10. mennessä. Lue lisää »

Oletko BoKlok-tiimin uusi puunhalaaja?

Innostutko puurakentamisesta ja sen kehittämisestä? Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia? BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Tutustu BoKlok-konseptiin »