TUUSULAN ASUNTOMESSUT ELOKUUSSA


TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄHTIPOLKUUN 

Asuntomessut järjestetään 3. - 30.8.2020 Tuusulassa.

 BoKlokin As. Oy Tuusulan Tähtipolku esitellään Asuntomessuilla. Tervetuloa tutustumaan BoKlok-kotiin, jonka sisustuksesta vastaa IKEA. Tähtipolku edustaa BoKlok-asumista parhaimmillaan: kodit ovat fiksusti suunniteltuja, palvelut lähellä, taloyhtiön suojaisalta sisäpihalta löytyy viljelypalstat ja pihasauna - sekä se ihana puutalon tunnelma.

Lue miten suunnittelemme ja toteutamme viihtyisiä BoKlok-koteja yhdessä IKEA-tiimin kanssa.AKTIIVISTA ARKEA ASUNTOMESSUALUEELLA

Asuntomessujen yhtenä kantavana teemana on aktiivinen arki. Yhdessä puuhastelu, ulkona reippailu, yhteisöllisyys ja aktiivisuus ovat olleet aina myös oleellinen osa BoKlok-asumista. Sormet voi upottaa multaan pihan viljelypalstalla ja piharakennuksen työskentelytilassa etätyöpäivät sujuvat sutjakkaasti.

Rykmentinpuistossa harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin. Mitä muuta sitä enää kotikulmilleen kaipaisi? No tietysti vehreää luontoa – ja sitähän Tähtipolun ympäristö on tulvillaan!

TUTUSTU ASUNTOMESSUALUEESEEN RYKMENTINPUISTOON 

LIPPUKAUPPAAN

SAAMMEKO ESITELLÄ: BOKLOKIN ARKKITEHDIT

BoKlok-kotien arkkitehdit Mikko Rosti ja Alex Oljemark kertovat, miten syntyivät Tuusulan Tähtipolun fiksut ja ympäristötehokkaat koditNämä kodit on suunniteltu mukavuus edellä! 


As. Oy Tuusulan Tähtipolku

Tuusulan Rykmentinpuistossa kohtaavat elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät. Vuonna 2020  siellä tavataan Tuusulan Asuntomessuilla.

Tähtipolun BoKlok-kodit ovat viihtyisiä ja toimivia, ja kaiken kruunaa kiva ja suojaisa pihapiiri. Kaksikerroksiset puusta rakennetut pienkerrostalot muodostavat suojaavan umpikorttelin, jonka sisäpihalta löytyy vehreä piha leikeille ja viihtymiselle. Pihasaunan löylyissä saunotaan arjen kiireet pois.

FAKTA  
Osoite Pikkukarhunkierto 11 ja 13, Tuusula
Huoneluku

1h+kt - 4h+k

Pinta-ala 31,5 - 74,5 m²
Velaton hinta 142 300 - 298 500 €
Tontti  Oma

Tila

 Rakenteilla