Syy 1: HINTA

Oman kodin ei tarvitse olla kallis ollakseen kultainen.

Koti on maailman tärkein paikka. Siksi haluamme, että mahdollisimman monella olisi siihen aidosti varaa. BoKlok-kodit on suunniteltu yksityiskohtiaan myöten valmiiksi, sillä suunnitelmallisuus säästää aikaa ja rahaa. Toimivat ideat laskevat kustannuksia ja kasvattavat viihtyisyyttä. Siksi BoKlok-kohteet ovat yleensä alueensa edullisimmat ja viihtyisimmät uudet asunnot.

Syy 2: EDULLISUUS

Koti voi olla omalla tai vuokratontilla.
Kunhan se on edullinen.

BoKlok-kodit rakennetaan joko omalle tai kaupungin vuokratontille, aina hyvien kulkuyhteyksien päähän, lähelle palveluita. Kun rakennamme omalle tontille, asunnon hintaan sisältyy tontin hinta. Kun koti seisoo vuokratontilla, pystymme painamaan asuntojen hinnat vielä alemmas. Kerromme aina reilusti kummasta on kyse, ilman pientä pränttiä.

Syy 3: RAHA

Kotiin kannattaa sijoittaa. Edes vähän.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa. Voit myös hyödyntää 5 tai 10 vuoden lyhennysvapaan kohteesta riippuen, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

BoKlok-kohteissamme yhteistyöpankkeina ovat Hypo ja S-Pankki. Lue lisää rahoituksesta täältä »

Syy 4: REILUUS

Pieni budjetti ja suuret unelmat on tehty toteutettaviksi.

Fiksu sijoittaa järkevästi. Laadukkaaseen, kustannustehokkaaseen ja toimivaan kotiin. BoKlok-kodit on suunniteltu niin, että ne olisivat mahdollisimman monelle realistinen vaihtoehto. Takaamme edullisen hinnan, kattavat takuut ja palvelut, joista on iloa vielä muuton jälkeenkin.

 

Syy 5: TEHONELIÖT

Hyvässä kodissa tilaa riittää oikeille asioille.

Viihtyisä koti on monen tekijän summa. BoKlok-kodissa perusasiat on suunniteltu toimimaan. Asuntosuunnittelu on oma taiteenlajinsa ja me olemme siinä taitavia. Kartamme hukkaneliöitä viimeiseen nurkkaan, jotta asunnoista tulisi kaikista avaria, toimivia ja valoisia. Sellaisia, joissa on mukava asua yksin tai kaksin, perheen ja pariskunnan. Esim. 44,5 m2 kaksiot ovat aina läpitalon asuntoja ja isommissa 58 m2 ja 72 m2 asunnoissa ikkunat aukeavat kolmeen ilmansuuntaan. Viihtyisyys ja tehokkuus mahtuvat meillä samaan asuntoon.

Syy 6: KOHTUUS

Ei kullattuja vesihanoja.

Yli 8000 BoKlok-kodin jälkeen tiedämme, mikä on tärkeää ja mikä ei. Asunnoissa on kaikki pakollinen, mutta ei mitään ylimääräistä. Uuden kodin asukkaalle tärkeintä on toimivat ja valoisat asunnot sekä pihasauna. Et maksa naapurin autopaikasta tai tyhjäksi jäävästä kerhohuoneesta. Pitämällä kiinni jo toimiviksi todetuista ideoista ja vakioimalla hyvät ratkaisut useampaan kotiin säästämme selvää rahaa.

Syy 7: SIJAINTI

Sijainti, sijainti ja sijainti.

Kauppa, koulu ja päiväkoti lähietäisyydellä sekä toimivat joukkoliikenneyhteydet. Siinä pähkinänkuoressa vaatimuksemme hyvälle BoKlok-tontille. Etsimme aina mahdollisimman kovapohjaisia ja tasaisia tontteja, jottei rakentamisen kustannuksista ja asuntojen hinnasta liian suuri osa uppoaisi kirjaimellisesti maahan. Haluamme, että arkesi on sujuvaa, kotiin on helppo tulla ja rahaa jää muuhunkin elämästä nauttimiseen.

Syy 8: NAAPURUSTO

Naapurustonsa voi valita.

Viihtymiseen vaikuttavat monet asiat. Samanhenkiset naapurit, asuinalueen sopiva koko, luonnolliset kohtaamispaikat, turvallisuus ja harkiten suunnitellut yhteiset tilat luovat pihapiirin, jossa on helppo viihtyä. BoKlok-kotien tunnelmalliset korttelipihat puutarhapalstoineen ja pihasaunoineen takaavat, että viihdyt kotonasi, ulkona ja sisällä.

Syy 9: SKANSKA JA IKEA

Jo yli 8000 fiksua kotia. Kokemusta on.

Skanska on yksi maailman suurimmista rakennusliikkeistä ja rakentaa mm. asuntoja, toimistoja ja siltoja. IKEA taas on asumisen ja sisustamisen huippuasiantuntija. 1995 Skanska ja IKEA päättivät yhdistää voimansa ja kehittää yhdessä parempia koteja, joihin mahdollisimman monella olisi varaa. Tästä yhteistyöstä syntyi BoKlok, fiksua asumista kuten nimikin jo kertoo.

Syy 10: PUU

Puutaloasumisen tunnelmaa.

Kun valitset BoKlok-kodin, teet samalla fiksuja valintoja ympäristön puolesta. Puu on tärkein rakennusmateriaalimme ja samalla luonnonmukainen ja uusiutuva vaihtoehto, tärkeä osa tulevaisuuden ympäristötehokasta rakentamista. Saat samassa kodissa kerros- ja pientaloasumisen parhaat puolet sekä tunnelmallisen asuinympäristön, johon kuuluvat mm. pihasauna, omenapuut ja viljelypalstat. Viihtyisää ja kodikasta.

Syy 11: PIHAPIIRI

Aina voi kuokkia omalla pihalla.

Arjen pitää olla kivaa ja viihtyisää myös kodin ulkopuolella. Siksi jokaiseen BoKlok-kohteeseen suunnitellaan piha asukkaiden ehdoilla. Viihtyisä yhteispiha, pihasauna, leikkipaikka ja kasvimaa ovat jokaisen kohteen ytimessä. Pihalla voi huoletta leikkiä ja paistatella päivää, autojen siitä häiriintymättä. Parkkipaikat ovat aina yhteispihan ulkopuolella.

Syy 12: VAIVATTOMUUS

Helppo muutto, toimiva koti.

Olemme virittäneet kodinostoprojektin niin helpoksi ja suoraviivaiseksi, ettei ylimääräistä pähkäiltävää juuri jää – muuta kuin uuden kodin sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä kiva. Huoneistojen tilaratkaisut, pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet on mietitty valmiiksi niin, että ne sopivat sisustajan kuin sisustajan makuun ja kotiin. Eikä muuttoa tarvitse odottaa loputtomiin, sillä vuosien kokemus sekä valmiit suunnitelmat ja ratkaisut tekevät meistä nopeita – uudet kohteet valmistuvat muuttokuntoon alle vuodessa. BoKlok-asukkaana säästät aikaa ja rahaa sekä takaat itsellesi ja perheellesi toimivat neliöt, vuosiksi eteenpäin.