Kerrostaloasunto

Vantaan Satupiha

Muutto-
valmis

Vapaana enää yksi 4h+k koti!

Vantaan Satupihaan voit muuttaa vaikka heti! Vantaan Ilolan BoKlok-pihapiirissä on vapaana enää yksi neljän huoneen 72 neliön asunto tilavalla parvekkeella. Hintakaan ei päätä huimaa: saat uuden perhekodin velattomaan hintaan 249 000 euroa.

Skanskan ja IKEAn BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-yhtiön pihapiirissä sijaitseva taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia. BoKlok-omistusasunto tarjoaa hyvin mietittyjä tilaratkaisuja – ajattomuutta ja asumista luonnon läheisyydessä pienimittakaavaisessa ympäristössä. Avainsanoja kohtuullisiin asumiskustannuksiin ovat toimiva rahoitusratkaisu, kohtuuhintainen tonttimaa sekä järkevä, vakioitu suunnitteluratkaisu.

Selaa Satupihan esitettä »

Tutustu vapaaseen asuntoon Skanska Kotien sivuilla »

Tällainen on Satupiha

Vantaan Satupiha muodostuu neljästä kaksikerroksisesta pienkerrostalosta. Talot sijaitsevat omalla tontilla ja ne muodostavat viihtyisän ja suojaisan korttelin yhdessä viereisen yhtiön Laulupihan kanssa. Satupihassa on kaikkiaan 32 asuntoa.

Katso videoesittely neljän huoneen BoKlok-kodista!

4h+k 72 m2

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti
Merja Långvik
Puh. 0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

 

Asu fiksusti Ilolassa

Satupiha sijaitsee Vantaan Ilolassa osoitteessa Laulukuja 4 ja 6. Ilola on Tikkurilan pohjoispuolella sijaitseva asuinalue, josta pääsee bussilla näppärästi Tikkurilaan ja Helsinkiin. Kehäradan varteen Leinelän seisakkeelle on matkaa vain 1,9 kilometriä. Koivukylänväylää pitkin pääsee Tuusulanväylälle ja edelleen Kehä III:lle. Ilolasta löytyvät niin päiväkoti, koulu kuin lähikauppakin.

Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Asuisitko mieluiten leikkipaikan vieressä vai kätevästi lähellä autopaikkoja? Jos olet innokas puutarhuri, koti ihan viljelypalstan läheltä voisi olla mieluinen.

Prev
Next

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä BoKlok-kodit sitten näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Turvallinen ja viihtyisä

Ulkotilat ovat viihtymisen kannalta vähintään yhtä tärkeitä kuin sisätilat, näin ainakin uskomme. Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi jo lähestyessäsi kotiasi kadulta. Että viihdyt parvekkeella istuskelemassa ja lukemassa. Että löydät kahvitteluseuraa puutarhasta.

Pensasaidat, pensaat ja puut pehmentävät, suojaavat ja kehystävät. Talojen väleihin sijoitamme nurmikkoa leikkeihin, sorakäytäviä kuljettavaksi, penkkejä istuttavaksi ja aina myös omenapuun. Pihalla voit viljellä myös suosikkiyrttejäsi tai vaikkapa mansikoita.

Asukkaiden yhteissauna on pihapiirin sydän. Meistä yhteissauna on toimiva ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Fiksua, eikö?

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Ilolassa uusi kotisi ei maksa maltaita.

Lue lisää rahoituksesta
Lue lisää rahoituksesta

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa. Voit myös hyödyntää 10 vuoden lyhennysvapaata, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Olemme valmistelleet Hypon kanssa BoKlok-asiakkaalle sopivan rahoituspaketin. Hypo tarjoaa rahoitusratkaisun BoKlok-asuntosi hankintaan, kun sinulla on omaa rahaa vähintään 10 % asunnon velattomasta hinnasta ja täytät muut Hypon lainanmyönnön ehdot.

boklok rahoitusmalli

Sulje

Tee yksityiskohdilla kodin tyyli

BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, johon on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia, vaaleita ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Materiaalit
Materiaalit

Uuden kotisi materiaalit

BoKlok tarjoaa laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kauniit, vaaleat pinnat ja lämminsävyinen tammiparketti luovat mainion pohjan sisustuksellesi.

 • Eteinen ja vaatehuone

  Eteissyvennyksessä ja vaatehuoneessa on IKEA ALGOT-säilytysjärjestelmä, jota on helppo muokata ja täydentää juuri tarpeisiisi sopivaksi.

  Sulje
 • Keittiö

  aadukkaiden IKEA-keittiöiden kaapinovet on maalattu valkoiseksi ja niissä on modernit listavetimet. Kokovalkoista keittiötä on helppo värittää oman maun mukaiseksi kalusteilla ja tekstiileillä. Kylmälaitteissa ja asianpesukoneissa on kalusteovet. Kalusteeseen sijoitettu uuni on teräksen värinen ja BoKlok-kodissa kattilat porisevat keraamisella liedellä. Keittiön hana on Hansgrohen. BoKlok-kotien keittiöissä on valkoiset VEDDINGE-ovet ja SÄLJAN-työtasot. UTRUSTA-jätteidenlajittelukokonaisuus helpottaa lajittelua. BoKlok-kotien IKEA-keittiöillä on 25 vuoden takuu, ja kodinkoneilla on viiden vuoden takuu.

   

  Sulje
 • Kylpyhuone

  Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kiiltävällä valkoisella laatalla ja lattialaatta on tyylikäs tummanharmaa. Kalustekokonaisuus on IKEAn GODMORGON. Kylpyhuonetta voi kalustaa lisäkaapeilla ja työtasoilla. Korkea peilikaappi ja allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa, pitävät purkit ja purnukat järjestyksessä. Allashana ja suihkusekoittaja ovat Hansgrohen Focus-sarjaa.

  Sulje
Sulje

Hei

Uudet BoKlok-kodit ovat valmistuneet! Voit sopia oman esittelyajan. Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää BoKlokin markkinointimateriaalia

Ota meihin yhteyttä!

Asuntomyynti
Merja Långvik
Puh. 0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?