Ota rennosti!

Kun ostat BoKlok-kodin, sinun ei tarvitse stressata turhasta.

Turvallista, hyvää ja tasa-arvoista

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä.

Meillä et tarvitse teräviä kyynärpäitä. Jos haluat päästä varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa, riittää että ilmoittaudut ennakkovaraajaksi kun ennakkovarausaika on käynnissä. Otamme ensimmäiseksi yhteyttä ennakkovaraajiin ja annamme heille mahdollisuuden varata haluamansa asunto. Vasta sen jälkeen jäljelle jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin.

Voit tulla myös tapaamaan meitä IKEA-tavarataloon tai BoKlok-esittelyasuntoon. Järjestämme erillisiä esittelyjä aina lanseerausten yhteydessä ja kerromme niistä etukäteen nettisivuillamme.

Meillä et tarvitse teräviä kyynärpäitä.

Ostajan opas

Kun löydät mieleisesi asunnon, toimi seuraavasti. 

Prev
Next Lue lisää

Varaustilaisuus IKEA-tavaratalossa

Joskus käy niin, että joku BoKlok-kohteemme on niin suosittu, että kiinnostuneita ennakkovaraajia on paljon enemmän kuin meillä on tarjota uusia asuntoja. Silloinkin haluamme toimia tasa-arvoisesti ja reilusti: arvomme ennakkovaraajien kesken vuoronumerot ja järjestämme IKEA-tavaratalossa erillisen varaustilaisuuden jossa ennakkovaraajat pääsevät vuoronumerojärjestyksessä varaamaan haluamansa asunnon. Ei etuilua tai suosikkeja, vaan sama mahdollisuus kaikille kiinnostuneille. Kannattaa myös muistaa, että uusia BoKlok-koteja rakennetaan koko ajan – jos haaveilemasi koti menikin jollekin toiselle, aina on seuraava kerta.

Neuvottele pankkisi kanssa jo ennen arvontatilaisuutta.

Mistä rahoitus?

Pankkiin kannattaa olla yhteydessä jo siinä vaiheessa kun ilmoittaudut ennakkovaraajaksi. Tutustu BoKlok-kodin rahoitukseen ja yhteistyöpankkiemme tarjoamiin rahoitusratkaisuihin.

Lue lisää