OLETKO SINÄ BOKLOK-TIIMIN UUSI PUUNHALAAJA?

Innostutko puurakentamisesta ja sen kehittämisestä? Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia? BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.BoKlokilaisena pääset toteuttamaan fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja Suomessa

Haemme joukkoomme uusia osaajia, joilla on halua ja intoa kehittää ja kehittyä. Pääset toteuttamaan kanssamme fiksuja ja ympäristötehokkaita puutalokoteja. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Katso videolta, mitä meillä on tarjota!


OIKEALLA ASENNOITUMISELLA KOHTI UNELMA-ALAA

Aleksi Lamminen haki aikoinaan Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan, sillä sen kautta mahdollisuudet työllistyä rakennusalalle paranivat. Harjoittelupaikka projekti-insinööriharjoittelijana löytyi BoKlok-yksiköstä, joka täydensi hyvin rakennustekniikan opintoja. Diplomi-insinööriksi Aleksi valmistui keväällä 2019, ja nyt työt jatkuvat BoKlokissa projekti-insinöörinä.


Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.

Glänta i granskog

Valitsimme materiaaliksi puun

Uusiutuvana materiaalina puu on tärkeä osa ympäristötehokasta rakentamista.