OLETKO SINÄ BOKLOK-TIIMIN UUSI PUUNHALAAJA?

Innostutko puurakentamisesta ja sen kehittämisestä? Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia? BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

TEKNINEN PALVELUVASTAAVA

 

Palveluvastaavana tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme on tyytyväinen ostamaansa asuntoon. Vastaat uusien kotien takuutyöprosessista muuttovaiheesta vastuuajan loppuun asti toimien myös asiakkaidemme yhteyshenkilönä. Tehtäväkuvaasi kuuluu mm. asiakasyhteydenottojen ja reklamaatioiden käsittely sekä vuosi- ja takuuajan jälkeisten tarkastusten järjestäminen sisältäen takuutöiden organisoinnin, resursoinnin ja työnjohdon. Yhdessä osaavan tiimimme kanssa huolehdit siitä, että vastuullamme olevat velvoitteet tulevat täytetyiksi ja että työsi kautta kerätty oppi välittyy suunnitteluun ja työmaalle; työmaille olet asiakkaan kokeman laadun asiantuntija. Kehität osaltasi luovutus- ja asiakaspalveluprosessiamme ja teet tiivistä yhteistyötä isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden kanssa. 

Menestyt tässä tehtävässä asiakaslähtöisen asenteesi ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Näet asiat osana laajempaa kokonaisuutta ja ymmärrät takuutöiden ja asiakaspalvelun korostuneen merkityksen uusien asuntojen markkinoinnissa. Et pelkää tarttua asioihin ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Olet taitava ratkomaan ongelmia ja viestit sujuvasti. Yhdessä asiantunteva tiimimme varmistaa, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 

 Hae tehtävää viimeistään 18.4.2021.


vastaava työnjohtaja

 

Vastaavana työnjohtajana johdat töitä BoKlokin asuntorakennuskohteilla yhteistyössä muun projektitiimin kanssa. BoKlok-kodit rakennetaan  puurakenteisista tilaelementeistä, jotka ovat tontille tullessaan jo valmiiksi kalustettuja. Elementtien korkea esivalmistusaste, sekä nopea kasaaminen rakennuspaikalla tehostavat työmaatoimintaa huomattavasti. 

 

Vastaat siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi työmaan yleisaikataulun suunnittelu ja sen mukainen toteutus, viranomaisyhteistyö, kustannusseuranta ja hankinnat. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021.

BoKlokilaisena pääset toteuttamaan fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja Suomessa

Haemme joukkoomme uusia osaajia, joilla on halua ja intoa kehittää ja kehittyä. Pääset toteuttamaan kanssamme fiksuja ja ympäristötehokkaita puutalokoteja. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Katso videolta, mitä meillä on tarjota!


OIKEALLA ASENNOITUMISELLA KOHTI UNELMA-ALAA

Aleksi Lamminen haki aikoinaan Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan, sillä sen kautta mahdollisuudet työllistyä rakennusalalle paranivat. Harjoittelupaikka projekti-insinööriharjoittelijana löytyi BoKlok-yksiköstä, joka täydensi hyvin rakennustekniikan opintoja. Diplomi-insinööriksi Aleksi valmistui keväällä 2019, ja nyt työt jatkuvat BoKlokissa projekti-insinöörinä.


Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.

Glänta i granskog

Valitsimme materiaaliksi puun

Uusiutuvana materiaalina puu on tärkeä osa ympäristötehokasta rakentamista.