OLETKO SINÄ BOKLOK-TIIMIN UUSI PUUNHALAAJA?

Innostutko puurakentamisesta ja sen kehittämisestä? Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia? BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

MYYNTI- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

 

Myynti- ja markkinointipäällikkönä vastaat BoKlokin myynnistä, asiakaspalvelusta ja brändistä Suomessa. Asetat projektien myyntitavoitteet, huolehdit myynti- ja markkinointisuunnitelmista ja vastaat näiden toteutumisesta. Varmistat, että asuntomyynti palvelee niin kuluttajia kuin sijoittajiakin, unohtamatta pitkän ja lyhyen tähtäimen liiketoimintatavoitteitamme. Osana tätä työtä kehität myyntiprosessiamme ja vastaat välittäjäyhteistyöstä. 

Vastuullasi on myös BoKlokin markkinointi kokonaisuudessaan sekä rakentamisenaikainen että sen jälkeinen asiakaspalvelu. Olet erinomainen esimies ja luot asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevälle tiimille puitteet onnistua. Ylläpidät ja edistät niin ulkoisia kuin sisäisiäkin asiakas- ja sidosryhmäsuhteita. Olet BoKlok Suomen johtoryhmän jäsen ja osallistut strategian sekä toimintasuunnitelmien tekemiseen. Seuraat analyyttisella otteella markkinaa ja huomioit sieltä nousevien asioiden vaikutukset BoKlokin toimintaan.

 Hae tehtävää viimeistään 13.12.2020.


ALUEPÄÄLLIKKÖ

Aluepäällikkönä vastaat BoKlokin hankkeiden toteuttamisesta Suomessa. Osallistut ”pipelinen” rakentamiseen ja vastaat sen toteutumisesta. Olet erinomainen esimies projektikehitys- ja tuotantotehtävissä työskentelevälle tiimillesi. Luot tiimillesi edellytykset menestyä ja viime kädessä vastaat siitä, että hankkeet toteutuvat asettamiesi tavoitteiden mukaisesti (kannattavuus, aikataulu, laatu, turvallisuus). Ylläpidät ja edistät niin ulkoisia kuin sisäisiäkin asiakas- ja sidosryhmäsuhteita.

Huolehdit, että liiketoimintatavoitteet saavutetaan nyt ja tulevaisuudessa. Työsuhteesi alussa osallistut aktiivisemmin projektikehitykseen, mutta ajan kuluessa siirryt taka-alalle strategisempiin tehtäviin. Olet BoKlok Suomen johtoryhmän jäsen ja osallistut strategian sekä toimintasuunnitelmien tekemiseen. Seuraat aktiivisesti markkinaa ja huomioit osana rooliasi muutosten vaikutukset BoKlokin toimintaan. Tunnistat ja tartut liiketoimintamahdollisuuksiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

Hae tehtävää viimeistään 13.12.2020.

BoKlokilaisena pääset toteuttamaan fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja Suomessa

Haemme joukkoomme uusia osaajia, joilla on halua ja intoa kehittää ja kehittyä. Pääset toteuttamaan kanssamme fiksuja ja ympäristötehokkaita puutalokoteja. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Katso videolta, mitä meillä on tarjota!


OIKEALLA ASENNOITUMISELLA KOHTI UNELMA-ALAA

Aleksi Lamminen haki aikoinaan Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan, sillä sen kautta mahdollisuudet työllistyä rakennusalalle paranivat. Harjoittelupaikka projekti-insinööriharjoittelijana löytyi BoKlok-yksiköstä, joka täydensi hyvin rakennustekniikan opintoja. Diplomi-insinööriksi Aleksi valmistui keväällä 2019, ja nyt työt jatkuvat BoKlokissa projekti-insinöörinä.


Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.

Glänta i granskog

Valitsimme materiaaliksi puun

Uusiutuvana materiaalina puu on tärkeä osa ympäristötehokasta rakentamista.