BoKlok-kotien asukkaille

Asutko BoKlok-kodissa? Onnittelut! Olet tehnyt hyvän valinnan.

Tänne olemme koonneet hyödyllistä tietoa sinulle, joka asut BoKlok-kodissa – riippumatta siitä, oletko juuri muuttanut vai oletko asunut kodissasi jo pidempään. Saat myös kivoja sisustusvinkkejä ja voit lukea muiden BoKlok-asukkaiden tarinoita. Tervetuloa kotiin!

Muuton jälkeen

Kun olet juuri muuttanut uuteen kotiin, sinulla on varmasti paljon asioita hoidettavana, kuten laatikoiden purkamista, tavaroiden järjestelyä oikeaan paikkaan ja ehkä parin IKEA-huonekalun kokoaminenkin.

Senkin jälkeen, kun olet kotiutunut, pysymme mukanasi vielä jonkin aikaa. Uuden kodin ostoon liittyy esimerkiksi muutamia tarkastuksia – sen varmistamiseksi, että kaikki on niin kuin pitää. Ja jos jotain menee pieleen, voit jättää meille virheilmoituksen.

Taloyhtiössä kaikkia asukkaita koskevia päätöksiä tekee hallitus. Asuminen taloyhtiössä -sivulta voit lukea lisää taloyhtiössä asumisesta ja vastuun jakautumisesta.

Asiakastyytyväisyys

Meille on tärkeää, että tunnet olosi uudessa kodissasi mukavaksi ja olet tyytyväinen toimintaamme. Siksi lähetämme sinulle muuton jälkeen asiakastyytyväisyyskyselyn, jotta sinulla on mahdollisuus kertoa mielipiteesi kodistasi ja ostokokemuksestasi – ja jotta tiedämme, mitä voimme tehdä jatkossa paremmin.

Toisen kyselyn lähetämme ensimmäisen vuoden jälkeen, niin että voit kertoa meille mielipiteesi kodistasi ja palvelustamme asuttuasi kodissasi jo hieman pidempään.

Virheestä ilmoittaminen

Jos huomaat virheen kodissasi tai taloyhtiön yleisissä tiloissa, ilmoita siitä, jotta virhe voidaan korjata mahdollisimman pian. Virheilmoitus tehdään eri tavoilla sen mukaan, mitä virhe koskee. Kodin kansiossa ja käytönopastusvideoillamme ohjeistamme, missä tilanteissa otetaan yhteyttä huoltoyhtiöön ja milloin Skanskaan, Ikeaan tai isännöitsijään. OmaSkanskassa asian käsittely etenee joustavasti, ja siellä korjaushistoria säilyy hyvin tallessa. OmaSkanskassa myös loma-aikoina joku päivystää aina.

kaksi lasta loikoilee ja nauraa sängyllä