Sukkakaupalla iloa mahdollisimman monelle – mieltä ja varpaita lämmittävät BoKlok-sukat

Mikäs sen ihanampaa kuin lökötellä kotisohvalla villasukat jalassa! Meistä se on niin ihanaa, että päätimme teettää BoKlokin villasukkaohjeen. Sukkamalli on suunniteltu mahdollisimman monen kokoisille jaloille, ja toivottavasti siitä löytyy iloa myös sinulle.*

BoKlok-sukkien ohjeen on suunnitellut Suomen tunnetuimpiin neulesuunnittelijoihin kuuluva Minttu Wikberg yhdessä somevaikuttaja Elsa Heikon ja BoKlokin kanssa. Ohjeessa olevassa mallissa on käytetty Novitan Seitsemän veljestä -lankoja. 

”BoKlokista tulee mieleen skandinaavisuus, luonto, yhteisöllisyys sekä kotien päärakennusmateriaali puu. BoKlok-sukkien kuviosta löytyy kaikki nämä elementit. Sukan puukuvio muodostaa jatkuvan pinnan, metsän. Puiden seasta löytyy ihana BoKlok-puutalokortteli, joka viittaa yhteisölliseen asumiseen. Skandinaavisuus näkyy luontoaiheista lehdistä, havupuista ja muuttolinnuista lentämässä koteihinsa. Sukan väritys muistuttaa BoKlokin uusista brändiväreistä”, kertoo sukkamallin suunnittelija Minttu Wikberg.

BoKlok-sukat voi nähdä myös somevaikuttaja Elsa Heikon jaloissa. ”Neulominen on uusi harrastukseni, joka rauhoittaa hektistä arkeani. Minusta on mahtavaa, että BoKlok keksi kaikille jaettavan villasukkaohjeen. Oli kiva päästä ideoimaan sukkamallia BoKlokin ja Mintun kanssa. Omassa someverkostossani on innokkaita neulojia, joten toivotaan, että BoKlokin tarina ja ihanat sukat näkyvät mahdollisimman monen jaloissa tänä jouluna ja sen jälkeen”, toteaa Oi mutsi mutsi -tileistään tuttu Elsa.

*BoKlok-sukkien ohjeen omistaa BoKlok, joten malli on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Ethän tee mallista sukkia kaupalliseen käyttöön.

Lisätietoja

BoKlok-sukkiin suosittelemme Novitan Seitsemän veljestä -lankaa (100 g). Värisävyt kuvien sukissa 011 valkoinen, 268 auringonkukka (myös 288 tähkä käy) ja 014 jää.

Muita väriyhdistelmäsuosituksia BoKlok-sukkiin:

  • 011 valkoinen, 014 jää ja 053 marjapuuro
  • 011 valkoinen, 039 korsi ja 099 noki
  • 011 valkoinen, 549 joulu ja 099 noki (joulusukka)

Seuraa Instagramissa: BoKlok Suomi (@bokloksuomi), Oi mutsi mutsi Elsa Heiko (@elsa.heiko) ja Minttu Wikberg (@pawlymade)