Jessen ja Alman BoKlok-kaksioRaision IKEA-tavaratalossa

IKEA-tavaratalojen esittelytilat suunnitellaan aina niin, että siellä voisi asua oikeita ihmisiä. Raision IKEA-tavaratalon BoKlok-kaksioon on muuttanut kuvitteellinen nuori pari koiransa kanssa.  

Nuori nainen ja mies katsovat kameraan ja nauravat

Kolmikymppiset Jesse ja Alma ovat ostaneet ensimmäisen asuntonsa Turun Kärsämäestä. Koti on yhden makuuhuoneen asunto BoKlok-taloyhtiössä Turun Puusepässä. 

Jesse opiskelee parhaillaan insinööriksi ja Alma työskentelee fysioterapeuttina. He olivat etsineet sopivaa asuntoa jo jonkin aikaa, joten Turun Puusepän talonyhtiön sijainti oli täydellinen. Kärsämäki on rauhallinen kaupunginosa, jossa luonto ja kivat lenkkipolut löytyvät läheltä. He käyvätkin mielellään pitkillä lenkillä koiransa Maxin kanssa. 

(Kuva: IKEA Suomi)

Jesse ja Alma ovat muutenkin aktiivinen pariskunta. Molemmat pelaavat salibandya ja padelia. Jesse käy myös kuntosalilla ja Alma joogaa. Kaksio on kooltaan 44 m2, eli melko pieni. He tarvitsevatkin säilytystilaa harjoitusvarusteilleen. Lisäksi sosiaalinen pariskunta kutsuu usein ystäviään kylään. Pienessä tilassa nämä asiat on huomioitu sisustussuunnittelussa. Lisäksi he pitävät kerroksellisesta tyylistä, jossa on värejä siellä täällä.  

Jesse ja Alma haluavat, että kodissa on huomioitu ympäristövastuullisuus monin tavoin; mukaan lukien energia, materiaalit ja kierrätys.  Kodin sisätilojen lisäksi BoKlok-taloyhtiössä heillä on mahdollisuus kasvattaa vihanneksia ja salaatteja parvekkeella ja asukkaiden yhteisellä viljelypalstalla, joka löytyy viihtyisältä pihalta. 

[No translation: fi/blocked-content/heading]

[No translation: fi/blocked-content/video-info-1]
[No translation: fi/blocked-content/video-link-1] [No translation: fi/blocked-content/video-link-2].

Tervetuloa käymään Raision IKEA-tavaratalossa! Jessen ja Alman kodissa saat hyvän käsityksen BoKlok-asunnon tilankäytöstä, ja tilaan rakennetut kiinteät kalusteet vastaavat niitä, jotka toteutettiin myös Turun Puusepän BoKlok-koteihin.