Yksinkertaisilla vinkeilläkutsuva ja lämminhenkinen koti

Kun talvi ja pakkaset (tai vaihtoehtoisesti loska) ovat seuranamme vielä jonkin aikaa, voi kodista tehdä mahdollisimman mukavan ja lämpöisen muutamalla tarkkaan valitulla yksityiskohdalla.

Paksut käsintehdyt matot lämmittämässä lattioita, sohvan tai nojatuolin selkänojalle rennosti heitetty viltti, valaisin lipaston päällä – on paljon pieniä asioita, joilla on suuri vaikutus.

IKEA:n valikoimassa on paljon mielialan nostamiseen ja kodin viihtyisäksi sisustamiseen täydellisesti sopivia tuotteita. Tässä joitain suosikkejamme!

Kynttilät

IKEA-myymälässä ei voi käydä palaamatta kotiin yhden tai kahden (tai kolmen tai neljän...) kynttiläpaketin kanssa. Kynttilänvalo onkin erittäin nopea ja edullinen tapa saada huoneeseen välitön lämmön tunne. Tutustu IKEA:n koko kynttilävalikoimaan täällä. 

Verhot

Nopea ratkaisu viileän huoneen pitämiseen lämpimämpänä voi olla paksumpien verhojen ripustaminen. Ne estävät ikkunanraoista tulevan vedon ja samalla saat lisättyä tilaan vähän uutta väriä ja uusia kuvioita. Katso IKEA:n verhovalikoima täältä.

Piste i:n päällä

Mikään ei voita lämmintä ja kotoisaa vilttiä! Vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon, karkeasta neuloksesta fleeceen. Lisäksi viltti on helppo varastoida lämpimiksi kuukausiksi ja jälleen ottaa syksyllä esiin lämpötilan laskiessa. IKEA:n valikoiman löydät täältä.

Energiatehokas valaistus

Hyvin sijoitettu valaisin tuo huoneeseen sekä valoa että tunnelmaa. Valitsemalla LED-lampun pidät sähkökustannukset vähän pienempinä, koska ne käyttävät 85 % vähemmän energiaa kuin tavalliset lamput. Tutustu IKEA:n valikoimaan täällä.

Millaisilla keinoilla sinä teet kodistasi kutsuvan? Haluaisimme kuulla vinkkisi! Jaa omasi Instagramissa tai Facebookissa merkitsemällä viesti tai kuva tunnisteella #myboklok ja/tai #minunboklok!