Skandinaavinen moderniSkandinaavista tyyliä parhaimmillaan!

Skandinaavinen moderni on sisustustyyli, johon kuuluvat suorat linjat, minimalismi ja käytännöllisyys. Se sisältää vaaleaa, klassista puuta, luonnonmateriaaleja, mattapintoja ja huolella valittuja korostusvärejä. Tämä ruotsalainen BoKlok-koti on hieno esimerkki juuri kyseisestä tyylistä. Skandinaavisen moderni – kaikessa yksinkertaisuudessaan!

Kodin sisustus

Tämä on suuri, lähes 70-neliöinen kaksio, minkä vuoksi ruokapöydän sijoittaminen keskelle keittiötä toimii täydellisesti. Tila on riittävän suuri ja ilmava, jotta kahdeksankin ihmistä mahtuu istumaan vaalean puupöydän ympärillä.

Musta, valkoinen ja vaalea puu kulkevat punaisena lankana kodin läpi, ja tässä nimenomaisessa tilassa korostusväri on lempeä pastellinvihreä, jolla kaappi on maalattu.

Säilytys

Olohuoneen avoimet kirjahyllyt ja keittiön juomavaunu vaativat kurinalaisuutta, jottei ilmeestä tule sotkuinen – mutta hienosti järjestetyt pinot yhdistettynä laatikoihin ja koriste-esineisiin antavat vaikutelman täydellisestä järjestyksestä, ja vaunun ja hyllyjen esineet muodostavat mukavan asetelman, jossa silmä lepää.

Makuuhuoneessa vaaleanpunainen jakkara toimii korostusvärinä, jolla on tärkeä rooli skandinaavisen modernissa tyylissä. Jakkaran tai tuolin käyttö yöpöytänä on tehokasta tilankäyttöä. Jos vaikkapa päivälliselle on kutsuttu paljon ihmisiä, ota vain yöpöydät esiin ja käytä niitä lisäistuimina!