BOKLOK-KODIT OVAT VIIHTYISIÄ JA TOIMIVIA...

…JA MUKAVIA, TOTTAKAI!

BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä asumisen konsepti. Rakennamme koteja kaikille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa jää myös muuhun elämiseen. BoKlok ei ole samanlainen rakentaja kuin moni muu ja olemme ylpeitä tästä. Konseptimme on lyhyesti se, että tarjoamme ihmisille parasta mahdollista asumista niin edullisesti kuin mahdollista. Hyvä asuminen kuuluu kaikille.

”Tavallisille työssä käyville ihmisille on pystyttävä rakentamaan hyviä asuntoja.”

Melker Schörling, Skanska ja Ingvar Kamprad, IKEA

LYHYESTI

  • Idea syntyi 1990-luvulla
  • Ensimmäinen BoKlok-kohde valmistui Ruotsissa vuonna 1997
  • Rakennamme noin 1200 asuntoa vuodessa
  • Olemme rakentaneet yhteensä noin 10 000 asuntoa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
  • Meillä on runsaat 450 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa
  • Me vastaamme koko ketjusta: tuote- ja tuotantokehityksestä, tehdasvalmistuksesta, varsinaisesta rakentamisesta, myynnistä ja muuton jälkeisestä yhteydenpidosta asiakkaaseen

KOTEJA MEILLE TAVALLISILLE IHMISILLE

Kun ryhdyimme suunnittelemaan konseptia, otimme selvää, mitä tavalliset ihmiset halusivat, mitä he olivat valmiit maksamaan ja miten he halusivat asua. Kun toiveet ja mahdollisuudet olivat selvillä, ryhdyimme suunnittelemaan.

Asiakastutkimukset osoittivat, että ihmiset haluavat asua hyvin suunnitelluissa, valoisissa ja mielellään puusta rakennetuissa asunnoissa.  Asunnon tulee olla lähellä luontoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lapsilla on tietenkin oltava tilaa, missä leikkiä.

Täytämme nämä toiveet. Skanskan kokemus ja yksityiskohtien ylivoimainen hallinta tulee kaupan päälle.

HYVIN SUUNNITELLUT NELIÖT

Älä anna BoKlok-kotien kompaktien neliöiden huijata, sillä tilaa riittää oikeille asioille. Viihtyisä koti on monen tekijän summa ja BoKlok-kodissa perusasiat on suunniteltu toimimaan. Asuntosuunnittelu on oma taiteenlajinsa ja me olemme siinä taitavia.

Kartamme hukkaneliöitä viimeiseen nurkkaan, mutta silti BoKlok-kodit ovat avaria, toimivia ja valoisia. Sellaisia, joissa on mukava asua yksin tai kaksin, perheen ja pariskunnan. Viihtyisyys ja tehokkuus mahtuvat meillä samaan asuntoon.

2-KERROKSINEN PIENKERROSTALO

Pienkerrostaloissamme on pääsääntöisesti kahden, kolmen ja neljän huoneen koteja. Asunnot ovat avoimia ja tilavia ja ne houkuttelevat viettämään aikaa yhdessä, mutta myös omaan rauhaan on helppo siirtyä. Seinät ja lattiat ovat kauniin vaaleat, joten koti on helppo sisustaa juuri oman makusi mukaisesti.

Jokaisen on päästävä nuuhkaisemaan ulkoilmaa aamutakissaan, olkoon asunto sitten iso tai pieni. Siksi kaikilla asunnoilla on joko oma piha tai parveke. Taloyhtiöllä on aina myös turvallinen yhteispiha, johon rakennamme leikkipaikan ja mahdollisuuksien mukaan viihtyisän pihasaunan ja kasvimaan.

4-6-KERROKSINEN KERROSTALO

Olemme jälleen kuunnelleet kuluttajien mielipiteitä hyvästä asumisesta ja niiden pohjalta suunnitelleet korkeampaan BoKlok-kerrostaloon hyväpohjaisia ja valoisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Kaikissa asunnoissa on parveke, jonne voi perustaa oman pienen yrttitarhan.

Talossa on aina asukkaiden yhteinen sauna, pyöräparkit ja leikkipaikka perheen pienimmille.

Flicka plockar med böcker i IKEA Flisat

SKANSKA + IKEA = BOKLOK

TEEMME ASIAT FIKSUSTI

Skanska rakentaa korkealaatuisia asuntoja. IKEA tietää, miten ihmiset haluavat asua. Yhdistämällä osaamisemme olemme luoneet ainutlaatuisen asumisen konseptin. Näin toimimme:

Olemme supertehokkaita

Olemme onnistuneet karsimaan kustannukset minimiin. Raja tulee tietenkin vastaan. Emme tingi koskaan laadusta emmekä ympäristönormeista.

Emme keksi pyörää aina uudelleen

Asunnot on suunniteltu äärimmäisen tarkkaan ja ne ovat neliöiltään kompakteja. Silti niissä on avaruutta ja runsaasti luonnonvaloa. Me piirrämme yhden asuntotyypin vain kerran. Tämän jälkeen käytämme samoja piirustuksia uudelleen.

Rakennamme tehdastiloissa

Talot rakennetaan sisällä talotehtaassa. Tämän ansiosta pystymme säästämään materiaalissa ja kuljetuskustannuksissa. Vältämme myös sateesta aiheutuvan kosteuden. Talot kuljetetaan tontille pakattuina ja kasataan kun sää sallii. Asentaminen vie vain muutaman päivän. Turvallista, nopeaa ja ilman suurempaa haittaa naapureille.

Olemme nopeita

Kaiken edellä mainitun ansiosta me pystymme valmistamaan muuttovalmiita taloja erittäin nopeasti. Keskimäärin alle vuodessa siitä kun varaussopimus on allekirjoitettu. Tätä arvostavat niin tulevat asukkaat kuin me itsekin.


Haluatko tietää lisää?

Valitse alempaa, mitä haluat lukea seuraavaksi.

Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.

Glänta i granskog

Valitsimme materiaaliksi puun

Uusiutuvana materiaalina puu on tärkeä osa ympäristötehokasta rakentamista.

Meidän kaikkien BoKlok

Me osaamme kertoa asunnoista paljonkin, mutta vain asukkaat tietävät, millaista kodeissa on oikeasti asua.