RAHAA MUUHUNKIN KUIN ASUMISEEN

SOPII MYÖS TAVALLISEN IHMISEN KUKKAROLLE

Saatuamme selville, miten ihmiset halusivat asua, päätimme tehdä kaikkemme, jotta voimme tarjota laadukasta asumista markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jokaisella paikkakunnalla, jossa rakennamme.

Panostimme alussa yksinhuoltajiin, pienituloisiin, kotoa pois muuttaviin nuoriin ja vanhempiin ihmisiin, jotka halusivat asua mukavasti ja päästä helpolla - näin syntyivät ensimmäiset BoKlokit. Pian kuitenkin huomasimme, että ihan samalla tavalla myös perheet erilaisissa elämäntilanteissa haluavat hyvin ja kohtuuhintaisesti.

BoKlok sopiikin siis kaikille meille tavallisille ihmisille.


KAIKKEA EMME PYSTY KUITENKAAN TARJOAMAAN, KUTEN

Uniikkia asuntoa

Me olemme rakentaneet paljon samanlaisia taloja. Rakentaminen tapahtuu tehtaissa ja mitä useamman samanlaisen me rakennamme, sitä edullisemmaksi se tulee.

Valinnanvaraa

Meidän kodeissamme on valkoiset seinät, ajattomat keittiöt ja kulutusta kestävät laminaattilattiat. Jotkut haluavat maalata tai tapetoida seinät uudelleen tai hankkia värilliset kaapinovet IKEAsta muuton jälkeen. Se sopii meille.

Huoneistokohtaista saunaa

Miksi kuluttaa neliöitä omaan saunaan? Meistä asukkaiden yhteissauna on toimivampi ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Näin säästämme myös energiaa!

BOKLOK SOPII MEILLE KAIKILLE

Merja Pulkkinen etsi sopivaa kotia parisen vuotta. Vantaan Ilolassa vihdoin kaikki loksahti kohdalleen: kaunis kolmio, iso terassi ja oma piha. Pienillä muutoksilla koti saatiin muokattua niin, että pyörätuolilla on helppo kulkea. Kun asumiskustannukset vielä laskivat edelliseen kotiin verrattuna, Merja nauttii suuresti uudesta kodistaan.

"Kävin katsomassa kymmeniä eri asuntoja, mutta mitoitus oli aina pielessä. Olin jo lähes epätoivoinen. Ensi vierailu juuri valmistuneeseen Ilolaan ja tulevaan kotiin osui joulun tienoille. Pihalla oli koristeltu kuusi ja yhteissauna oli lämpimänä. Tunnelma oli aivan mahtava."

Merja Pulkkinen, BoKlok-asukas


Meidän kaikkien BoKlok

Me osaamme kertoa asunnoista paljonkin, mutta vain asukkaat tietävät, millaista kodeissa on oikeasti asua.

BoKlok-koti ensiasunnoksi

Oma koti – edullisempi kuin luulet!