NAUTI UUDEN KODIN EDUISTA

EI KIITOS AIKAA VIEVILLE REMONTEILLE

Uudessa asunnossa asuminen on helppoa ja huoletonta.  Voit unohtaa sunnuntainikkaroinnin ja käyttää aikasi johonkin hauskempaan. Sinun ei tarvitse korjata mitään vuosikausiin.

Vanhassa asunnossa tiedät, että joudut korjaamaan jotain, mutta tiedät harvoin mitä. Tai milloin. Ehkä juuri silloin, kun olit suunnitellut lähteväsi rentouttavalle lomamatkalle.

RAHANMENO ENNAKOITAVISSA

Uusi koti on edullinen käytössä eikä se aiheuta yllättävää rahanmenoa. Sinun ei tarvitse pitkään aikaan uhrata suuria summia remontteihin ja pystyt ennakoimaan menosi paremmin.

Korkoja tarkistetaan tosin aika ajoin, mutta se on pientä esimerkiksi ikkunaremonttiin verrattuna. Vanhassa asunnossa saatat joutua säästämään yllättävien korjauskulujen varalle sen sijaan, että säästäisit lomamatkoihin, ravintolailtoihin tai uusiin hankintoihin.


NAUTI SISUSTAMISESTA NIKKAROINNIN SIJAAN

Anna-Sofia ja Joonas muuttivat Kallion asfalttierämaasta BoKlok-kotiin Espooseen. Nyt heidän ikkunoistaan näkyy metsämaisemat ja pakastin on jo poimittu täyteen marjoja takapihan metsästä. Nuorenparin tehokolmiossa on 58,5 neliötä. Asunnon fiksu pohjaratkaisu viehätti heitä heti. Pariskunta on erityisen iloinen siitä, että koti on uusi ja he ovat sen ensimmäiset valtiaat.

"Täällä kaikki on viimeisen päälle. Kaikki sähkö- ja tietotekniikka on nykyaikaista. Ei ole vinoja seiniä eikä tarvinnut siivota kenenkään entisen asukkaan jälkiä. Remonttejakaan ei tarvitse ajatella."

Anna-Sofia Pellicier ja Joonas Mäkilä, BoKlok-asukkaat


Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.

Tuntuuko monimutkaiselta?

Kyllä, joskus asunnon ostoon liittyvät termit ovat vaikeita, joten kokosimme yhteen asuntokaupan keskeisimmät termit.