Asuntokauppa onnistuu vaikka kotisohvalta

Nyt voit ostaa oman BoKlok-kodin digitaalisesti vaikkapa omalta kotisohvalta. Kyllä, luit oikein! Asuntokauppa onnistuu digitaalisesti aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon asti. Helppoa vai mitä?

Tutustu BoKlok-asuntoon nettisivujen kohdesivulla. Löydät myytävät kohteemme Löydä uusi kotisi -sivulta, josta pääset eteenpäin kohdekohtaisille sivuille Skanskan nettisivuille. Löydät asuntokohtaisilta sivuilta myös myyntiesitteen ja hinnaston.

Varaa asunto suoraan sivustolta. Varauksesta tulee vahvistus sähköpostiisi.

Vahvistussähköpostissa on linkki myyntiasiakirjoihin. Sinulla on reilusti aikaa tutustua niihin ja tarvittaessa keskustella rahoituksesta pankin kanssa.

nainen istuu nojatuolissa ja selaa tablettia

Kun olet päättänyt ostaa uuden kodin, täytät kauppakirjatiedot verkossa. Kun olet tallentanut tiedot, BoKlokin asuntomyyjä saa ne ja laatii loppullisen kauppakirjan.

Kun kauppakirja on valmis, saat sähköpostitse linkin allekirjoittamaan kauppakirjan Signomin sähköisen allekirjoituspalvelun kautta. Kauppakirja allekirjoitetaan pankkitunnistautumisella. Samalla saat ohjeet ensimmäisen maksuerän maksamiseen.

Saat vahvistuksen kaupan onnistumisesta sähköpostitse.

Toinen maksuerä tulee maksuun, kun talo valmistuu. Noin kuukautta ennen lähetämme sinulle ilmoituksen, milloin voit vastaanottaa asunnon.

Voit aina olla yhteydessä asuntomyyntiimme, mikäli sinulle tulee kysyttävää!

Nainen istuu työpöydän ääressä olohuoneessa