Kodit ja alueet

Turvallinen, miellyttävä ja houkutteleva! Turvallinen, miellyttävä ja houkutteleva. Nämä sanat kuvaavat elämää kodeissamme ja pihapiireissämme – ajatus, joka on aina lähtökohtana kohteidemme suunnittelussa.

 

Tavoitteenamme on rakentaa hyvin suunniteltuja koteja omine pihapiireineen alueille, jotka ovat lähellä luontoa ja missä on tilaa sosiaaliselle yhteisöllisyydelle. Tällä tavalla rakennetaan turvallisia asuinalueita, joissa on monimuotoisuutta ja mahdollisuus yhteenkuuluvuudentunteeseen.

Vihreä sydän

Kun suunnittelemme asuinalueitamme, kaiken perustana on periaate, jota kutsumme vihreäksi sydämeksi. Sen lähtökohtana on elämä, jota eletään rakentamissamme kodeissa ja kortteleissa. Elinympäristö, jokapäiväinen elämämme, on paljon enemmän kuin vain kodin neljä seinää; elämää eletään myös ulkona pihalla, naapurustossa ja ympäröivässä kaupungissa. Kun mietimme ja suunnittelemme, miten vastaamme elämisen tarpeisiin, sisältää se myös muutokseen varautumisen.

Ilmakuva Tuusulan Tähtipolusta ja ympäröivistä taloista

Hieman yksinkertaistettuna voi sanoa, että jaamme vihreän sydämen kolmeen kerrokseen:

Elämä kaupungissa

Uuden alueen tulee sopia kokonaisuuteen, lisätä monimuotoisuutta ja olla mukautuva. Tontin mahdollisuudet ja haasteet ovat meille tärkeitä huomioitavia tekijöitä, ja harkitsemme tarkasti olosuhteiden sopivuuden asumisen konseptimme kannalta. Esimerkki mukautuvuudesta on, että talomme voivat olla hyvinkin erilaisia ​​ulkonäön suhteen. Voimme esimerkiksi rakentaa talot kahteen, viiteen tai jopa seitsemään kerrokseen, talojen, parvekkeiden ja kattojen muoto voi vaihdella, ja talot voidaan sijoittaa niin, että niiden keskelle jää turvallinen sisäpiha.

Elämä naapurustossa

Pyrimme siihen, että rakennuksemme sopivat ympäröivään alueeseen. Suunnittelemme uuden korttelin siten, että hyödynnämme sijainnin tarjoamat mahdollisuudet ja että se tuo lisäarvoa sekä asiakkaillemme että muille lähellä asuville.

Elämä pihapiirissä

Pihojemme tulee edistää hyvinvointia, olla leikkiin kannustavia ja yhteisöllisyyttä tukevia. Saavutamme tämän suunnittelemalla autottomia pihoja, joissa on tilaa leikille, viljelyalueelle ja oleilulle.