Kerrostalokoti tulevillekin sukupolville

Kerrostalojemme suunnittelussa tavoitteena on ollut yhdistää hyvä muotoilu, ympäristötehokkuus ja laatu sellaiseen hintaan, johon mahdollisimman monella on varaa. Tämä on BoKlokin ydin. Mielestämme mahdollisuuden asua kauniissa ja kestävässä kodissa ei pitäisi olla kytköksissä lompakon paksuuteen. Haluamme hyvän arkkitehtuurin ja muotoilun olevan kaikkien saatavilla.

katunäkymä puukerrostalon kulmalta

Perinteitä ja innovaatioita

Turvallinen, miellyttävä ja houkutteleva! Nämä sanat kuvaavat elämää kodeissamme ja pihapiireissämme – ajatus, joka on aina lähtökohtana kohteidemme suunnittelussa. Siksi meille on tärkeää, että myös arkkitehtitoimistot, joiden kanssa teemme yhteistyötä, huomioivat nämä arvot.

Hyvän arkkitehtuurin ei tarvitse maksaa enempää

Me BoKlokissa haluamme luoda hyvää arkkitehtuuria kaikille. Siksi olemme suunnitelleet yhdessä arkkitehtien kanssa kerrostaloja, joissa yhdistyvät houkutteleva muotoilu, ympäristötehokkuus ja laatu. Hintaan, johon ihan tavallisilla tuloilla on varaa.

[No translation: fi/blocked-content/heading]

[No translation: fi/blocked-content/video-info-1]
[No translation: fi/blocked-content/video-link-1] [No translation: fi/blocked-content/video-link-2].

Luonnon ja maiseman innoittamia puutaloja

Rakennamme talomme harkiten, modernisti ja teollisesti tehtaassa. Tärkein rakennusmateriaalimme on puu.

Materiaalien ja värien valintaan saamme inspiraatiota pohjoismaisesta maisemasta. Kuvittele vanhaa Tammisaarta, Bergenin vuonoja tai Vimmerbyn idylliä, niin ymmärrät, mitä tarkoitamme.

Materiaalit on mietitty kestävyyttä ajatellen – myös ympäristön ja ilmaston kannalta. Yksinkertaista, mukavaa ja kestää monta sukupolvea eteenpäin.

puukerrostalon julkisivu kadulle päin
Keravan Kuusikulma
puukerrostalon julkisivu
Vantaan Voltti
kerrostalokolmion olohuonenäkymä

Fiksut neliöt

Älä anna kotiemme kompaktien neliöiden huijata, sillä tilaa riittää oikeille asioille. Perusasiat on suunniteltu toimimaan, eikä hukkaneliöitä ole yhtään. Asuntosuunnittelu on oma taiteenlajinsa ja me olemme siinä taitavia. BoKlok-kodit ovat avaria, toimivia ja valoisia – viihtyisyys ja tehokkuus mahtuvat meillä samaan asuntoon.

Tervetuloa tutustumaan kaksioon!

Kerrostalon 2h+k on 47-neliöinen. Kaikissa asunnoissa on oma parveke.

Tämä video on kuvattu As. Oy Vantaan Voltissa, mutta meillä samankokoiset kodit ovat pohjaratkaisuiltaan aina samanlaisia jokaisessa kohteessa. Jos siis olet esimerkiksi ostamassa kotia vasta rakenteilla olevasta BoKlok-talosta, saat aiempiin kohteisiimme ja vastaavaan asuntoon tutustumalla oikein hyvän käsityksen siitä, millainen oma kotisi valmistuttuaan on.

[No translation: fi/blocked-content/heading]

[No translation: fi/blocked-content/video-info-1]
[No translation: fi/blocked-content/video-link-1] [No translation: fi/blocked-content/video-link-2].