Koti jokaiseen elämänvaiheeseen

Kaksikerroksisista luhtitaloistamme – tai pienkerrostaloistamme – löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen: ensiasunnoksi, kun lapset ovat pieniä, ennen omakotitaloa, kun on aika muuttaa taas isommasta pienempään. Asunnot ovat valoisia ja avaria, ja niiden koot vaihtelevat yksiön 31,5 neliömetristä neljän huoneen asunnon 74,5 neliömetriin.

luhtitalon julkisivu

Luonnon ja maiseman innoittamia puutaloja

Rakennamme talomme harkiten, modernisti ja teollisesti tehtaassa. Puu on tärkein rakennusmateriaalimme ja inspiraation lähteemme, mutta värien valintaan olemme saaneet vaikutteita myös pohjoismaisesta luonnosta ja maisemasta.

Luhtitalomme ovat joko I- tai L-kirjaimen muotoisia, ja niiden ulkonäköön saadaan vaihtelua värien lisäksi esimerkiksi erilaisilla parveke- ja luhtikäytäväratkaisuilla sekä vaaka- tai pystylaudoituksella. Talomme ovat vankkoja, mutta eivät koskaan tylsiä.

 

luhtitalokorttelin pihapiiri

Kodikas ja kestävä

Uskomme, että kodin ympäristö on hyvinvoinnin kannalta vähintään yhtä tärkeä kuin itse koti. Kotikadulla kulkemisen pitäisi tuntua mukavalta ja pihalla oleilun viihtyisältä. Siksi pyrimme aina sijoittelemaan talot optimaalisesti ilmansuunnat ja tontin olosuhteet huomioiden.

Talot on valmistettu kestävistä julkisivumateriaaleista, jotka pärjäävät kaikissa sääolosuhteissa. Harjakatoilla ja luonnonmukaisella väripaletilla alueesta saadaan eloisan ja vaihtelevan näköinen. Säleiköt puolestaan luovat luonnollista yksityisyyttä ja toimivat myös kasvien kiipeilytukena.

Kaikki tarpeellinen, muttei mitään ylimääräistä

“BoKlok-suunnittelussa kitketään pois kaikki rönsyt ja keskitytään siihen, mikä tekee asumisesta mahdollisimman hyvää mahdollisimman monille asukkaille. Suunnittelu on oikeastaan jatkuva prosessi. Se on osa meidän ammattiylpeyttämme: suunnitelmia viedään jatkuvasti eteenpäin ja niistä halutaan tehdä aina paremmat, tehokkaammat ja toimivammat. BoKlok-kotien ja pihapiirien suunnittelu koostuu yllättävän usein hetkittäisistä oivalluksista: siitä, millaiset muutokset tekevät arjesta helpompaa ja puhaltavat elämiseen myötätuulta.”

Mikko Rosti, arkkitehti, Ark7

luhtitalon keittiö
luhtitalon olohuone

Fiksut neliöt

Älä anna kotiemme kompaktien neliöiden huijata, sillä tilaa riittää oikeille asioille. Perusasiat on suunniteltu toimimaan, eikä hukkaneliöitä ole yhtään. Asuntosuunnittelu on oma taiteenlajinsa ja me olemme siinä taitavia. BoKlok-kodit ovat avaria, toimivia ja valoisia – viihtyisyys ja tehokkuus mahtuvat meillä samaan asuntoon.

Tervetuloa tutustumaan neljän huoneen asuntoon!

Luhtitalon 4 h + k on 74,5-neliöinen. Kaikissa asunnoissa on parveke tai oma pieni piha.

Tämä video on kuvattu As. Oy Tuusulan Tähtipolussa, mutta meillä samankokoiset kodit ovat pohjaratkaisuiltaan aina samanlaisia jokaisessa kohteessa. Jos siis olet esimerkiksi ostamassa kotia vasta rakenteilla olevasta BoKlok-talosta, saat aiempiin kohteisiimme ja vastaavaan asuntoon tutustumalla oikein hyvän käsityksen siitä, millainen oma kotisi valmistuttuaan on.

[No translation: fi/blocked-content/heading]

[No translation: fi/blocked-content/video-info-1]
[No translation: fi/blocked-content/video-link-1] [No translation: fi/blocked-content/video-link-2].