Asunnon ostaminen BoKlokilta

Uuden kodin ostaminen on aina iso päätös riippumatta siitä, onko koti ensimmäinen, toinen vai viimeinen. Haluamme, että tunnet olosi hyvin luottavaiseksi päätöksestäsi. Täällä kerromme sinulle, kuinka asunnon ostaminen meiltä hoituu – aivan alkumetreiltä muuttoon asti.

Näin se menee, kun ostat kodin meiltä

Ennakkomarkkinointi alkaa

Haluamme, että kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet ostaa BoKlok-koti. Siksi ennakkomarkkinointiprosessimme on hieman erilainen, eikä sen aloitusta kannata jättää huomaamatta! Kun ennakkomarkkinointi alkaa, voit ensin rauhassa tutustua asuntojen pohjaratkaisuihin ja muuhun materiaaliin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakasvastaavaamme. Kun olet löytänyt mieleisesi asunnon, voit tehdä siitä ennakkovarauksen. Ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen ei maksa sinulle mitään.

Arvonta

Mikäli ennakkovarausaikana useampi henkilö kiinnostuu samasta asunnosta, BoKlokin hengen mukaisesti asuntojen varausjärjestys arvotaan, ja varaus vahvistuu vasta arvonnan jälkeen. Varaus vahvistetaan varaussopimuksella ja 500 euron varausmaksulla.

Mikäli tilanteesi ennakkomarkkinointivaiheen aikana muuttuu ja haluat perua varauksen, palautamme sinulle varausmaksun. Tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa yhteyttä pankkiin ja neuvotella rahoitus valmiiksi.

Aika tehdä asuntokauppa

Kun olet tehnyt varaussopimuksen ja maksanut varausmaksun, asunto on varattu sinulle. Viimeistään nyt kannattaa sopia pankin kanssa asunnon rahoitusasiat kuntoon. Asunnon kauppakirjat allekirjoitetaan, kun kohde on ns. RS-valmiudessa. Käyt silloin asuntokauppaan liittyvät asiat vielä tarkasti läpi BoKlokin asiakasvastaavan kanssa. Kaupanteon yhteydessä maksat 10 % asunnon velattomasta hinnasta.

Rakennusvaihe

Kaupanteon jälkeen alkaakin työläin vaihe: kun me rakennamme, sinä voit vain odottaa. Ja haaveilla. Ja suunnitella. Jotta odotusaikasi kuluisi rattoisammin, järjestämme erilaisia tapahtumia. Sinut esimerkiksi kutsutaan IKEAn sisustustapahtumaan ja tutustumaan työmaalle.

Etuja IKEA Family -jäsenille

Kun ostat BoKlok-kodin ja olet IKEA Familyn jäsen, saat

  • 200 euron IKEA-lahjakortin
  • kutsun inspiroivaan sisustustapahtumaan IKEA-tavarataloon
  • nikkarointiapua uuteen kotiin.

 

IKEA myös toimittaa koteihimme kaikki kiinteät kalusteet.

Apua pankin tai kiinteistövälittäjän valintaan

Jos et ole varma, minkä pankin valitsisit, autamme sinua mielellämme. Voimme myös järjestää yhteyden kiinteistövälittäjään, joka auttaa sinua myymään nykyisen asuntosi. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!