BoKlok-kodin rahoitus

Oman kodin ostaminen on usein iso päätös ja iso investointi. BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina.

lapset lennättämässä leijaa niityllä

Mitä maksetaan ja milloin?

BoKlok-asumisen hienous on siinä, että pääset omaan kotiin kiinni jo pienellä rahalla. Saat kohtuuhinnalla aivan uuden kodin, jossa tiedät asumiskulut pitkälle etukäteen.

Varausmaksu

Ennakkomarkkinoinnin aikana tehty varaussopimus vahvistetaan 500 euron varausmaksulla. Jos mielesi muuttuu ja haluat perua varauksen, palautamme varausmaksun sinulle.

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 25 % asunnon myyntihinnasta. Kun uusi kotisi valmistuu, on aika maksaa loput myyntihinnasta. Halutessasi voit maksaa myös yhtiölainan tai sinulle sopivan osuuden siitä heti asunnon valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan

Voit hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaan pituus vaihtelee kohdekohtaisesti, ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Ensiasunnon ostajalle

Harkitsetko vuokra-asunnon ja oman asunnon ostamisen välillä? Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin. Tässä muutamia oman kodin omistamisen hyötyjä!

nuori pari laittamassa ruokaa

Olet riippumaton

Oman kodin voit laittaa juuri sellaiseksi kuin haluat, ja saat asua siinä kaikessa rauhassa ilman huolta vuokrasopimuksen päättymisestä.

Saat veroedun

Yleensä asunnon ostaja maksaa varainsiirtoveron. Ensiasunnon ostajana voit kuitenkin välttyä verolta, kun täytät tietyt ehdot. Lisäksi voit saada tavallista suuremman korkovähennyksen verotuksessa. Lue lisää: www.vero.fi.

Kasvatat varallisuuttasi

Kun maksat omaa kotiasi, se on kuin laittaisit rahaa säästöön joka kuukausi. Jo vuoden kuluttua varallisuutesi voi olla kasvanut tuhansilla euroilla. Ja tiesitkö, että tyypillisesti pankit edellyttävät ensiasunnon ostajilta vain 5 % omia säästöjä asunnon velattomasta hinnasta? Jos ajatellaan, että ostaisit esimerkiksi 176 900 € arvoisen kodin, sinulle riittää siis hieman alle 9 000 euroa omia säästöjä saadaksesi lainaa pankista. Asuntolaina sovitaan aina asiakkaan ja pankin välillä.

Asut huolettomasti

Uudessa kodissa nautit uusista, käyttämättömistä pinnoista ja kalusteista. Yhtiön isoista remonteista kuten putkiremontista ei tarvitse huolehtia vuosikymmeniin.

[No translation: fi/blocked-content/heading]

[No translation: fi/blocked-content/video-info-1]
[No translation: fi/blocked-content/video-link-1] [No translation: fi/blocked-content/video-link-2].

Ensiasunnon ostajat kertovat

Parikymppiset Sami ja Miia ostivat omat BoKlok-kodit. Katso, mitä mieltä he ovat olleet ensimmäisestä omasta kodistaan.