Hei!

Olisiko sinulla BoKlokille sopivaa maata tyhjän panttina?

Tätä on BoKlok

BoKlok on erilainen asumisenkonsepti, jonka ovat kehittäneet IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissa niin, että rahaa jää vielä muuhunkin.

Pähkinänkuoressa: Rakennamme edullisia koteja kaikille.

Tästä voit lukea ajatuksiamme.

Ota yhteyttä

Jos sinulla sattuu olemaan etsimämme tontti, ota meihin yhteyttä. Keskustelemme mielellämme tulevaisuuden rakentamismahdollisuuksista.

BoKlok, hankekehityspäällikkö Kati Valtonen
puh. +358 40 725 1614, kati.valtonen@boklok.fi

 

Samanlaista kaikille

Myyntiprosessimme on oikeudenmukainen ja tehokas. Kiinnostunut asiakas voi ilmoittautua ennakkovaraajaksi nettisivuillamme. Kun ennakkovarausaika päättyy, otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja he pääsevät tekemään varaussopimuksen. Joskus käy niin, että joku BoKlok-kohteemme on niin suosittu, että kiinnostuneita ennakkovaraajia on paljon enemmän kuin meillä on tarjota uusia asuntoja. Silloinkin haluamme toimia tasa-arvoisesti ja reilusti: arvomme ennakkovaraajien kesken vuoronumerot ja järjestämme IKEA-tavaratalossa erillisen varaustilaisuuden, jossa ennakkovaraajat pääsevät vuoronumerojärjestyksessä varaamaan haluamansa asunnon. Ei etuilua tai suosikkeja, vaan sama mahdollisuus kaikille kiinnostuneille.

Etsimme BoKlok-kodeille sopivia tontteja

Kun rakennamme, niin rakennamme vauhdilla. Reilun kolmenkymmenen kodin BoKlok-kohde nousee 9 kuukaudessa. Tarjoaisimme mielellämme kohtuuhintaisia, hyvällä paikalla sijaitsevia fiksuja koteja useammalle. Siis jos meillä vain olisi enemmän rakennusmaata.

Nyt meillä onkin asiaa sinulle: metsästämme tontteja, joille voisimme rakentaa lisää BoKlok-koteja. Fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissa niin, että rahaa jää vielä muuhunkin.

Tarvitsemme tontin

 • jonka kävelyetäisyydeltä löytyy lähikauppa, päiväkoti, alakoulu ja bussipysäkki
 • josta pääsee julkisilla liikennevälineillä Helsingin keskustaan noin 45 minuutissa
 • jossa on kohtuullisen tasainen ja kantava maapohja
 • joka on kaukolämpöverkon alueella
 • jonka kaava sallii vakioidut kaksikerroksiset puiset pienkerrostalot.

Onko sinulla tontti, joka sopii uuden BoKlok-kohteen rakennuspaikaksi?

Näin yksinkertaista se on
Näin yksinkertaista se on

Näin yksinkertaista se on

Onnistumme usein toteuttamaan kokonaisen hankkeen alle vuodessa tonttimaan ostosta aina asukkaiden sisäänmuuttoon asti. Napsauta otsikoita, niin näet, miten se onnistuu.

 • Meillä on jo sopiva talo

  BoKlok-kodit suunniteltiin kerralla niin hyvin, että voimme toistaa suunnitelmia kohteesta toiseen. Tämä on sekä nopeaa että kustannustehokasta. Jokainen neliömetri on otettu tehokäyttöön tyyliä unohtamatta. Vaikka talomme rakennetaan samanlaisista elementeistä, jokainen BoKlok-pihapiiri on omanlaisensa riippuen tontin koosta ja muodosta. Kaikille yhteistä kuitenkin on taloyhtiön pihasauna ja asukkaiden yhteinen viljelypalsta.

  Sulje
 • Toimintamallit ovat selvät

  Olemme rakentaneet tai meillä on parhaillaan rakenteilla useita kohteita ympäri pääkaupunkiseutua. Koska rakennamme samanlaista, kaikki perusasiat ovat selvät alusta alkaen. Näin säästämme myös kustannuksissa. Valitsemme yksittäisiä, kohtuuhintaisia tontteja, joille voimme rakentaa ilman isoja maapohjatöitä.

  Sulje
 • Rakennamme tehokkaasti

  Yksi BoKlok-kotien monista eduista on nopea valmistumisaika, noin yhdeksän kuukautta. Kodit rakennetaan tilaelementeistä, jotka työstetään valmiiksi sisähalleissa. Moduulit eivät altistu rakentamisen tai kuljetuksen aikana kosteudelle. Pystytysvaiheessa esivalmistettu  katto nostetaan talon päälle jo saman päivän aikana.

  Sulje
Sulje

Idea syntyy

Skanska ja IKEA vastaavat yhdessä kohtuuhintaisen asumisen haasteisiin. BoKlok-uudiskodit rantautuivat uudestaan Suomeen, kun ensimmäiset kodit valmistuivat vuoden 2013 lopussa Vantaan Kivistöön. IKEAssa järjestetty varaajanumeroiden arvontatilaisuus osoitti, että kohtuulliselle asumiselle on kysyntää: arvontaan osallistui lähes 500 halukasta ostajaa. Nyt BoKlok-koteja on Vantaan lisäksi myös Keravalla ja Espoossa, ja lisää on rakenteilla.

BoKlok on ollut erittäin suosittu Ruotsissa, jossa on rakennettu jo noin 8000 BoKlok-kotia. BoKlok kehitettiin 1990-luvun puolivälissä Ruotsissa. Ensimmäiset BoKlok-kohteet on rakennettu vuonna 1996, ja siitä lähtien BoKlokia kohtaan on ollut kiinnostusta myös muissa Pohjoismaissa.

Idea jalostuu
Idea jalostuu

Idea jalostuu

BoKlokin suunnittelussa kuuluu vahvasti asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Kuluttajatutkimus auttoi suuntaamaan BoKlok-konseptia ja asuntoratkaisuja suomalaiseen makuun sopivaksi. BoKlok-omistusasunto tarjoaa hyvin mietittyjä tilaratkaisuja – ajattomuutta ja asumista luonnon läheisyydessä pienimittakaavaisessa ympäristössä. IKEA on osallistunut aktiivisesti tuotekehitykseen ja se tuo hankkeeseen sisustuksen osaamisen ja trendit. Hedelmällisellä yhteistyöllä asunnoista on muokattu elämänkokoisia koteja.

Ratkaisuna BoKlok edustaa pienimuotoista tiivistä ja matalaa kaupunkirakentamista. BoKlokissa on suojaisa oma piha, mahdollisuus pihaviljelyyn sekä taloyhtiön yhteinen pihasauna. Avainsanoja kohtuullisiin asumiskustannuksiin ovat toimiva rahoitusratkaisu, kohtuuhintainen tonttimaa sekä järkevä, vakioitu suunnitteluratkaisu.

BoKlok-kodit valmistuvat nopeasti, noin yhdeksässä kuukaudessa. Kodit rakennetaan tilaelementeistä, jotka työstetään valmiiksi sisähalleissa. Moduulit valmistetaan alusta loppuun saakka sisätiloissa eivätkä ne altistu rakentamisen missään vaiheessa kosteudelle tai muille säävaihteluille. Nopeuden lisäksi puupohjaisen moduulirakentamisen puolesta puhuvat laatu ja raaka-aineen ekologisuus.

Sulje

Haluatko tietää enemmän asunnoista, rahoituksesta, ympäristöstä...

Lisätietoja saat asiakkaillamme tarkoitetusta osiosta. Siellä kerromme BoKlokista enemmän.

Lue lisää BoKlokista