Sinustako BoKlok-tiimiläinen?

Haemme joukkoomme uusia osaajia, joilla on halua ja intoa kehittää ja kehittyä. Pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa ja kasvattamaan BoKlok-konseptia Suomessa. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Katso videolta, mitä meillä on tarjota sinulle.

Avoimet työpaikat

Tuotantopäällikkö

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tuotantopäällikkönä vastaat BoKlokin tuotannosta ja sen kehittämisestä pääkaupunkiseudulla. Vedät tuotantotiimiä ja vastaat työmaista alusta loppuun ohjaten niiden tulosta, laatua ja aikatauluja. Osallistut tuotannon edustajana projektien suunnittelun ohjaukseen, kustannuslaskentaan ja tuotekehitykseen. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja että yhteistyö aliurakoitsijoiden sekä muiden kumppaneiden kanssa sujuu.

Mitä toivomme sinulta?

  • monipuolista kokemusta rakennusalan työnjohto- ja/tai tuotannonohjaustehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi
  • eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus puurakentamiseen. 

Hae  21.10.2018 mennessä. Klikkaa työnhakuportaaliimme ja katso tarkemmat tiedot »

Oletko BoKlok-tiimin uusi puunhalaaja?

Innostutko puurakentamisesta ja sen kehittämisestä? Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia? BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Tutustu BoKlok-konseptiin »