MYY MEILLE TONTTI!

OLEMME VALMIINA RAKENTAMAAN UUSIA BOKLOK-KOTEJA.

Onko sinulla kiinteistö, jota haluat kehittää? Etsimme kohteillemme sopivia rakennuspaikkoja, jotka tukevat myös kestävän kehityksen tavoitteitamme.  

Rakennamme sekä 46-kerroksisia puukerrostaloja että kaksikerroksisia luhtitaloja. Kerrostalotontin on oltava kooltaan vähintään 3 000  ja luhtitalotontin vähintään 8 000 . Meitä kiinnostavat monenlaiset tontit – tärkeintä on sopiva sijainti ja riittävä koko. Erityisesti olemme kiinnostuneita Uudellamaalla tai muualla Etelä-Suomessa sijaitsevista tonteista.

BoKlokin ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA, joten olemme kokenut ja taloudellisesti vakaa kumppani, johon voit luottaa. 

Jos sinulla on etsimämme tonttiole meihin yhteydessä!

Ota yhteyttä!

Kerron mielelläni lisää BoKlokista ja yhteistyömahdollisuuksista.

Matti Hämäläinen
Hankekehityspäällikkö

+358 440 112 320
matti.hamalainen@boklok.fi

Voit olla yhteydessä myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Esim. osoite, kaupunki tai kaupunginosa

KANSSAMME ON HELPPO RAKENTAA

Miksi?

Olemme avoimia, rehellisiä ja läpinäkyviä ja haluamme tehdä yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa. Emme etsi mitä tahansa tontteja, vaan nimenomaan sellaisia paikkoja, missä asiakkaamme haluavat asua ja missä heillä on mahdollisuus ympäristötehokkaaseen ja yhteisölliseen asumiseen lähellä luontoa ja hyviä liikenneyhteyksiä. 

 

Milloin?

Meillä on yli 20 vuoden kokemus BoKlok-kotien kehittämisestä ja rakentamisesta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-BritanniassaTalotyyppimme ovat tarkkaan suunniteltuja. Meillä on erittäin tehokas prosessi, joka säästää sekä aikaa että rahaa projektin koko elinkaaren ajan.

 

Miten?

Rakennamme taloelementit sisätiloissa tehtaalla, jolloin säästämme materiaaleissa ja niiden kuljetuksissa. Sisätiloissa ei myöskään sada, joten vältämme kosteuden. Talot asennetaan muutamassa päivässä turvallisesti, nopeasti ja aiheuttaen vähemmän haittaa naapureille. Kustannuksemme ovat ennustettavissa, ja pyrimme aina saamaan ne vieläkin pienemmiksi.

 IHMISTEN JA MAAPALLON HYVÄKSI

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ohjaavat meitä, kun kehitämme omaa toimintaamme, asetamme tavoitteitamme ja työskentelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

LÖYDÄ UUSI KOTISI

BoKlok on lämminhenkistä puurakentamista, jossa huomioimme ihmisen ja ympäristön. Viihtyisissä puukerrostaloissamme on toimivia ja hyvin mietittyjä koteja sekä turvallinen pihapiiri.