TURVALLISTA, HYVÄÄ JA TASA-ARVOISTA

Ota rennosti

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä.

NÄIN HELPPOA SE ON

Vaihe

01

Ilmoita kiinnostuksestasi

Ota yhteyttä ja kerro, että olet kiinnostunut saamaan lisätietoja tulevasta kohteesta. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme, milloin kohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy.

Asiakasvastaava Merja Långvik

Puh. 0800 915 100, e-mail: asiakaspalvelu@boklok.fi

Vaihe

02

Aika varata BoKlok-koti

Tutustu rauhassa BoKlok-kotien pohjaratkaisuihin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakasvastaavaamme. Kun olet löytänyt mieleisesi asunnon, voit tehdä siitä ennakkovarauksen. Ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen ei maksa sinulle mitään. Mikäli ennakkovarausaikana useampi henkilö kiinnostuu samasta asunnosta, BoKlokin hengen mukaisesti asuntojen varausjärjestys arvotaan, ja varaus vahvistuu vasta arvonnan jälkeen. Varaus vahvistetaan varaussopimuksella ja 500 euron varausmaksulla. Mikäli tilanteesi ennakkomarkkinointivaiheen aikana muuttuu ja haluat perua varauksen, palautamme sinulle varausmaksun. Tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa yhteyttä pankkiin ja neuvotella rahoitus valmiiksi.

Vaihe

03

Aika tehdä asuntokauppa

Kun olet tehnyt varaussopimuksen ja maksanut varausmaksun, asunto on varattu sinulle. Nyt kannattaa viimeistään sopia pankin kanssa asunnon rahoitusasiat kuntoon. Asunnon kauppakirjat allekirjoitetaan, kun kohde on ns. RS-valmiudessa. Käyt silloin asuntokauppaan liittyvät asiat vielä tarkasti läpi BoKlokin asiakasvastaavan kanssa. Kaupanteon yhteydessä maksat 10 % asunnon velattomasta hinnasta.

Vaihe

04

Muuton odottelu

Kaupanteon jälkeen alkaakin työläin vaihe: Kun me rakennamme, sinä voit vain odottaa. Ja haaveilla. Ja suunnitella. Jotta odotusaikasi kuluisi rattoisammin, järjestämme erilaisia tapahtumia. Sinut esimerkiksi kutsutaan IKEAssa järjestettävään sisustustapahtumaan ja tutustumaan työmaalle.

 

Vaihe

05

Uusi kotisi valmistuu

Kun uusi kotisi on valmis, teemme perusteellisen lopputarkastuksen ja varmistamme, että kaikki on viimeisen päälle kunnossa. Tässä vaiheessa maksetaan myös loppusumma asunnon velattomasta hinnasta. Ei siis ylimääräisiä maksueriä rakentamisen aikana!

TARVITSETKO APUA PANKIN JA KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄN VALINNASSA?

Autamme mielellämme, jos olet epävarma, mihin pankkiin tai kiinteistövälittäjään otat yhteyttä. Kysy lisää!

IKEA Family medlemsförmån

BOKLOK-KODIN OSTAJANA SAAT ETUJA

IKEA FAMILY

IKEA FAMILYN JÄSENENÄ JA ASUNNONOSTAJANA SAAT

  • 200 euron IKEA-lahjakortin
  • Kutsun inspiroivaan sisustustapahtumaan IKEA-tavarataloon.
  • Nikkarointiapua uuteen kotiin.

Tärkeää tietoa uuden kodin ostajalle

Uuden kodin ostamisessa saattaa olla sinulle monta uutta asiaa. Me autamme aina, mutta voit myös itse tutustua uuden asunnon ostoon liittyviin seikkoihin kuten rahoitukseen ja ensiasunnon ostamiseen.

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan

BoKlok-rahoitusmalli on joustava ja uuteen kotiin pääsee kiinni pienellä omarahoitusosuudella.

BoKlok-koti ensiasunnoksi

Oma koti – edullisempi kuin luulet!