BoKloks trygghetslösnigar ingår automatiskt

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

BoKlok-kodin rahoitus

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

MITÄ MAKSETAAN JA MILLOIN?

Varausmaksu

Ennakkomarkkinoinnin aikana tehty varaussopimus vahvistetaan 500 euron varausmaksulla. Jos mielesi muuttuu ja haluat perua varauksen, palautamme varausmaksun sinulle.

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 tai 40 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa.

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 1/4 asunnon myyntihinnasta. Kun uusi kotisi valmistuu, on aika maksaa loput myyntihinnasta. Halutessasi voit maksaa myös yhtiölainan tai sinulle sopivan osuuden siitä heti asunnon valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaan pituus vaihtelee kohdekohtaisesti, ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia  korkokuluja.

TUTUSTU TARKEMMIN!

Eikä tässä vielä kaikki. BoKlok on fiksu monella muullakin tapaa. Totea vaikka itse!


BoKlok-koti ensiasunnoksi

Oma koti – edullisempi kuin luulet!

Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.