BoKloks trygghetslösnigar ingår automatiskt

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

BoKlok-kodin rahoitus

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

MITÄ MAKSETAAN JA MILLOIN?

Varausmaksu

Ennakkomarkkinoinnin aikana tehty varaussopimus vahvistetaan 300 euron varausmaksulla. Jos mielesi muuttuu ja haluat perua varauksen, palautamme varausmaksun sinulle.

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 %. Loppuosa on yhtiölainaa. Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon velattomastahinnasta.

Kun uusi kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan kokonaan esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaan pituus vaihtelee kohdekohtaisesti, ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia  korkokuluja.

TUTUSTU TARKEMMIN!

Eikä tässä vielä kaikki. BoKlok on fiksu monella muullakin tapaa. Totea vaikka itse!


BoKlok-koti ensiasunnoksi

Oma koti – edullisempi kuin luulet!

Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.