Haluatko rakentaa vuokra-asuntoja omaan hallintaasi?

Vuokra-asunnot ovat tärkeä asumismuoto. Niiden avulla voidaan luoda monipuolista, erilaisiin tarpeisiin ja eri elämänvaiheisiin sopivaa asuntotarjontaa. Rakennamme vuokra-asuntoja mielellämme toimittajana kokonaissopimuksella – tai vielä mieluummin pitkäaikaisena kumppanina.

Millaista on yhteistyö BoKlokin kanssa?

"Annoimme BoKlokille toimeksiannoksi rakentaa suhteellisen ahtaalle tontille Nyköpingin alueelle Ruotsissa, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Rakennusprosessi oli poikkeuksellisen sujuva. Iso plussa tulee hyvästä viestinnästä. BoKlok oli erittäin yhteistyöhaluinen, mukautuva ja ammattimainen koko työskentelyn ajan.

Henkilökohtaisesti arvostan myös sitä, että BoKlok pitää työmaan ja sen ympäristön turvallisuuden erittäin korkealla tasolla. Sen lisäksi, että BoKlok otti vastuun työstään, sille oli myös tärkeää varmistaa, että muut yrittäjät ja ympäristön asukkaat ovat turvassa. He muun muassa ensitöikseen aitasivat koko rakennusalueen. Kaikki rakennusyhtiöt eivät olisi tulleet ajatelleeksi sitä. BoKlokin kanssa toimiminen tuntui turvalliselta. He ottavat suuren vastuun tuotteestaan ja huolehtivat kiinteistön omistajasta. Olen erittäin tyytyväinen, joten ei ihme, jos kuulostaakin siltä.”

Göran Westerberg, Collegio

Meidän kanssamme on turvallista rakentaa

Miksi?

Olemme avoimia, rehellisiä ja läpinäkyviä – ja haluamme tehdä yhteistyötä hyvien kumppaneiden kanssa. Tavoitteemme on löytää tontteja, joille voimme rakentaa ja joille luomillamme alueilla asiakkaamme voivat elää ja nauttia asumisestaan kestävässä ja turvallisessa ympäristössä.

Mikä?

Meillä on yli 25 vuoden kokemus projektikehityksestä. Rakennamme kotimme tehtaassa tehokkaan teollisen prosessin avulla. Tämän ansiosta kaikki asiakirjat ovat valmiina jo hankkeen alussa, joten kaavoitussuunnitelman hyväksymisestä ei yleensä kulu pitkää aikaa siihen, että koko asuintalolle on rakennusluvat.

Miten?

Rakennamme asunnot tehtaassa ja kuljetamme ne paikan päälle valmiina tilaelementteinä. Näin voimme koota ne valmiiksi kodeiksi hyvin nopeasti ja aina noudattamalla korkeita turvallisuusvaatimuksia – se on asia, jota sekä työntekijät että asiakkaat arvostavat. Rakennustyömaiden ympäristön asukkaat pitävät siitä, että rakentamisen aikana on verrattain rauhallista ja hiljaista. Ja myös turvallista, koska alueen kautta tarvitsee ajaa vähemmän raskaita kuljetuksia.

Täällä olemme rakentaneet vuokra-asuntoja yksityisille kiinteistösijoittajille  

Tutustu alueisiin, joille olemme rakentaneet vuokra-asuntoja yksityisille kiinteistösijoittajille. Emme itse hallinnoi vuokra-asuntoja, joten jos sinulla on kysyttävää vuokrauksesta, ota suoraan yhteyttä kyseisen kohteen rakennuttajaan.

Kurkela, Kerava

Rakensimme työeläkeyhtiö Varman kanssa Keravan Kurkelaan 102 vuokra-asuntoa. Taloyhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta: yhdestä kuusikerroksisesta ja yhdestä nelikerroksisesta puukerrostalosta. Asunnoista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita, ja niissä on lasitettu parveke. Kohde valmistui elokuussa 2022.

Jos olet kiinnostunut asunnon vuokraamisesta, voit tiedustella vapaita asuntoja Varman vuokrauspalvelusta.

 

Salem, Ruotsi

BoKlok rakensi Skanska Rental Housingin toimeksiannosta Tukholman eteläpuolelle Salemiin 108 asuntoa NREP-kiinteistöyhtiölle. Fiksu aurinkokeräimien, aurinkopaneelien ja geotermisen energian yhdistelmä tekee hankkeesta nettopäästöiltään nollaenergiaprojektin. BoKlokin puutalojen, Skanskan ilmastoa säästävästä betonista tehtyjen perustusten ja rakennustyömaan koneiden biopolttoaineen käytön myötä uuden alueen tuotanto pienentää hiilijalanjälkeä.

kuva kadulta Salem
puukerrostalon julkisivu Växjö

Växjö, Ruotsi

BoKlok on rakentanut Ruotsin Skanska Rental Housingin toimeksiannosta Nockenin asuinalueen Växjön liepeille Ruotsissa. Alueella on 67 hyvin suunniteltua kotia – yksiöitä sekä kahden, kolmen ja neljän huoneen asuntoja.

Alueella on painotettu vastuullisuutta. Sen vuoksi asuintalojen katoilla on aurinkopaneelit ja piharakennuksissa on vihreät maksaruohokatot. Näiden ominaisuuksien sekä pihan kasvihuoneiden ja sähköautojen latauspylväiden kera olemme auttaneet kehittämään Vikaholmista ympäristöä säästävän kaupunkialueen.