Harkitsetko vuokra-asuntojen rakentamista?

Vuokra-asunnot ovat tärkeä asumismuoto. Niiden avulla voidaan luoda monipuolista erilaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin mukautuvaa asuntotarjontaa. Lisäksi kestävän yhteiskunnan kannalta on tärkeää, että alueilla on erilaisia asumismuotoja.

Lisää vuokra-asuntoja, kyllä kiitos!

Useimmat tietävät, että tarvitaan lisää uusia vuokra-asuntoja, joissa on kohtuulliset vuokrat.

Me BoKlokissa olemme ylpeitä siitä, että rakennamme tehtaassa nykyaikaisilla ja teollisilla menetelmillä. Näin saavutetaan alhaiset hinnat, korkea laatu ja markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat.

Nyt tarvitaan vain kaltaisiasi ihmisiä: kunnallisia ja yksityisiä sijoittajia, jotka haluavat rakentaa vuokra-asuntoja ja tuoda asuntomarkkinat kaikkien ulottuville.

BoKlok rakensi Varmalle puukerrostaloja Keravan Kurkelaan

”Kurkelan kohde täydentää hyvin asuntosalkkuamme niin sijainnillaan kuin ideologiallaankin. Kohteen puurakentaminen tukee erinomaisesti Varman vastuullisuustavoitteiden toteuttamista sekä vastaa muuttuneeseen asiakaskysyntään: suomalaiset arvostavat yhä enemmän ympäristöystävällisesti rakennettuja asuntoja.”

Sari Raunio, kiinteistökehitysjohtaja, Varma

 

Seuraavaksi vuorossa on kahden kerrostalon rakentaminen A-Kruunulle Nurmijärven Klaukkalaan. Kohde valmistuu loppuvuodesta 2023.

Kanssamme on helppo rakentaa

Meidän kanssamme on helppo rakentaa. Tiedät mitä saat, milloin se on valmis ja mitä se maksaa. Sinun tarvitsee vain löytää vuokralaisia, jotka arvostavat moderneja ja uusia kohtuuvuokraisia asuntoja – se ei yleensä ole kovin vaikeaa. Lisäksi korostamme tavallisesti seuraavia neljää etua, jotka liittyvät rakentamiseen kanssamme.

Paperityöt on jo tehty.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus projektikehityksestä. Koska olemme kehittäneet oman rakennusalustan, kaikki perusasiakirjat ja paperityöt on tehty jo projektin alussa riippumatta taloille valittavasta ulkomuodosta. Tämän ansiosta kaavoitussuunnitelman hyväksynnästä ei yleensä kulu pitkää aikaa siihen, että koko asuintalolle on rakennusluvat.

Talomme sopivat useimmille alueille.

Rakennamme kaksi–kuusikerroksisia puukerrostaloja. Talojamme voidaan muunnella esimerkiksi rakennuksen syvyydellä ja pituudella, vaaka- ja pystylaudoituksella, eri väreillä ja parvekkeiden ja katon mallilla. Näin ne saadaan mukautettua ympäristöön.

Rakennamme nopeasti ja lähes häiritsemättä.

Rakennamme asunnot tehtaassa ja kuljetamme ne rakennustyömaalle valmiina moduuleina. Näin voimme koota ne valmiiksi kodeiksi hyvin nopeasti noudattaen korkeita turvallisuusvaatimuksia – se on asia, jota sekä työntekijät että asiakkaat arvostavat. Ympäristön asukkaat pitävät siitä, että työmaallamme on verrattain rauhallista ja hiljaista. Ja myös turvallista, koska alueen läpi kulkee vähemmän raskaita kuljetuksia, sillä suurin osa materiaalista toimitetaan suoraan tehtaallemme.

Avoin, rehellinen ja läpinäkyvä yhteistyö

Olemme avoimia, rehellisiä ja läpinäkyviä – ja haluamme tehdä yhteistyötä hyvien kumppaneiden kanssa. Tavoitteemme on löytää tontteja, joille voimme rakentaa ja joille luomillamme alueilla asiakkaamme voivat elää ja asua kestävässä ja turvallisessa ympäristössä. Kustannukset on helppo ennustaa, ja pyrimme aina alentamaan niitä laadusta tinkimättä.