Puusta asunnoksi – näin rakennamme

BoKlok vastaa koko arvoketjusta – tuotekehityksestä, projektikehityksestä ja tehdasvalmistuksesta aina myyntiin ja muuton jälkeisiin asiakassuhteisiin asti. Näin voimme luoda laadukkaita koteja, joilla on häviävän pieni ympäristö- ja ilmastovaikutus ja jotka sopivat tavallisten ihmisten kukkarolle.

Näin rakennamme kodit vaiheittain

Metsä

Puu saadaan Suomen metsistä. Sen jälkeen puu kuljetetaan tehtaallemme Viroon.

Tehtaassa

Tehtaalla puu menee esituotantoon, jossa moduulien eri osat valmistetaan.

Kokoonpanossa eri osat yhdistetään moduuleiksi. Yhden moduulin valmistukseen kuluu hieman yli työviikon verran aikaa.

Viimeistelemme keittiön ja kylpyhuoneen laatoilla ja laitteilla. Jääkaapit ja pakastimet toimitetaan rakennustyömaalle, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksen aikana.

Rakennustyömaalla

Tehtaalta moduulit kuljetetaan rakennustyömaalle. Täällä ne asennetaan kerros kerrallaan. Talo asennetaan muutamassa päivässä, mikä vähentää lähiseudun asukkaille aiheutuvaa häiriötä.

Talojen asennustyöt alkavat vesi-, jätevesi- ja sähköliitäntöjen tekemisellä. Asennamme myös kaikki laitteet.

Alue

Talojen jälkeen rakennetaan ulkoympäristö. Tavoitteena on, että alueillemme on tunnusomaista turvallisuus, hyvinvointi ja yhteisöllisyys. Täällä naapurit voivat tavata toisiaan ja lapset leikkiä.

Muutto

Asiakkaat voivat muuttaa taloon noin vuoden kuluttua ensimmäisestä lapioniskusta maahan. Olemme asiakkaan rinnalla sekä muuttopäivänä että heti, kun kysymyksiä ja palveluntarvetta ilmenee. Lisäksi varmistamme vastuullisen luovutuksen asunto-osakeyhtiölle ja sen jäsenille.

Teollisen rakentamisen edut