Suunnittelemme BoKlok-kodit yhdessä IKEA-tiimin kanssa

IKEA on ollut mukana BoKlok-asuntojen suunnittelussa alusta asti. Työskentelemme IKEA-tiimin kanssa aina tuotekehityksestä rakentamisen jälkeiseen aikaan.

Rakennamme parhaillaan Turun ensimmäisiä BoKlok-koteja, ja olemme yhdessä IKEA Raision kanssa suunnitelleet BoKlok-kaksiota muistuttavan esittelytilan tavarataloon. Tavaratalossa asiakkaat pääsevät tutustumaan BoKlok-kaksion mukaiseen olohuoneeseen, keittiöön ja eteiseen. Tilaan rakennetut kiinteät kalusteet vastaavat niitä, jotka toteutetaan myös Turun Puusepän BoKlok-koteihin. Tutustu Turun Puuseppään. 

Kotien suunnittelu

Kun Suomen BoKlok-asuntoja aikanaan suunniteltiin, arkkitehtimme pyysivät palautetta niin kuluttajilta kuin IKEA-tiimin sisustamisen ammattilaisilta. IKEA-sisustussuunnittelijoiden tarkan silmän ansiosta esimerkiksi olohuoneen toista ikkunaa siirrettiin hieman. Tällä pienellä siirrolla oli suuri vaikutus tilan kalustettavuuteen. Myös BoKlok-asuntojen kiitellyt keittiöt ja joustavat säilytysratkaisut on suunniteltu yhdessä IKEA-osaajien kanssa ja ovat tietenkin IKEA-tuotteita.

Esittelyasuntojen sisustaminen

Uudisasunnonostajalla harvoin on mahdollisuus tutustua ostettavaan asuntoon etukäteen. BoKlok-kotien asuntopohjat suunnitellaan aina lähes samanlaisiksi. Pyrimmekin aina siihen, että asiakas pääsee suurta päätöstä pohtiessaan tutustumaan samanlaiseen tai ainakin samankaltaiseen jo valmistuneeseen BoKlok-asuntoon.  

”Sisustamme esittelyasunnot yhdessä IKEA-tiimin kanssa ihan tavallisiksi kodeiksi. Näin teimme myös yhteisessä asuntomessukohteessamme 2020. Messuvieraat kommentoivatkin usein, että näyttääpä asunto tutulta ja kotoisalta. Meille esittelyasunnon ydinidea onkin auttaa asiakasta tavanomaisten kalusteiden avulla hahmottamaan asunnon mittasuhteet ja soveltuvuus kodiksi.”

Merja Långvik
Asiakasvastaava

Asunnon oston jälkeen

Kun uutta kotia rakennetaan, moni hyödyntää odotusaikaa kodin sisustuksen suunnitteluun. Suunnittelun tueksi järjestämme BoKlok-asuntojen ostajille sisustustapahtuman IKEA-tiimin kanssa. Tapahtumassa käydään läpi yleisiä ideoita ja jaetaan aiempiin BoKlok-asuntoihin muuttaneiden hyviä käytäntöjä. IKEA tarjoaa asiakkailleen myös tilakohtaista sisustussuunnittelupalvelua ja kalusteetkin saa halutessaan kotiin kuljetettuina ja paikoilleen asennettuina. Ei epäilystäkään, etteikö jokainen BoKlok-asunnon ostaja keksisi käyttöä asuntokaupan yhteydessä saamalleen 200 euron IKEA-lahjakortille.

Ihastu Puusepän pienoismalliin IKEA-tavaratalossa

Turun Puusepästä on tehty viehättävä pienoismalli, joka löytyy Raision IKEA-tavaratalon BoKlok-kaksiosta. Pääset kurkkaamaan minitaloyhtiöön kaksion parvekkeelta. Pienoismallin on rakentanut Pienoismallipaja Nina Pohjanheimo.

Etuja IKEA Family -jäsenille

Kun ostat BoKlok-kodin ja olet IKEA Familyn jäsen, saat

  • 200 euron IKEA-lahjakortin
  • kutsun inspiroivaan sisustustapahtumaan IKEA-tavarataloon
  • nikkarointiapua uuteen kotiin.

 

IKEA myös toimittaa koteihimme kaikki kiinteät kalusteet.