Juuri oikea hinta

Tavoitteenamme on toimittaa koteja kohtuuhintaan kaikille. Saavutamme tämän jäsenneltyyn menetelmään perustuvilla hinnoilla ja tekemällä yhteistyötä hyvien kumppaneiden kanssa.

Elämiseen jäävän rahan laskeminen

Kodit on suunniteltu fiksusti ja kustannustehokkaasti, jotta ne sopivat laajalle asiakasryhmälle. Ne sopivat täydellisesti ihmisille, joilla on tavalliset tulot, ja sen vuoksi ne ovat hyvin suosittuja myös ensiostajien keskuudessa.

Osa prosessia, jolla varmistamme realistiset ja edulliset hinnat asunnoille, on jokavuotinen elämiseen jäävän rahan laskeminen. Siinä arvioimme tyypillisten kotitalouksien keskimääräiset tulot ja kulut viiteasiakasryhmissämme. Elämiseen jäävän rahan laskennan perusteella voimme arvioida, paljonko asiakkaillemme jää käytettäväksi asuntoonsa, mukaan lukien kuukausittaiset asuntolainan lyhennykset, kun kaikki muu on maksettu.

Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota laadukasta asumista edulliseen hintaan. Jokaisella paikkakunnalla, jossa rakennamme.

 

Kaikkea emme kuitenkaan pysty tarjoamaan, kuten...

Uniikkia asuntoa

Me olemme rakentaneet paljon samanlaisia taloja. Rakentaminen tapahtuu tehtaissa ja mitä useamman samanlaisen me rakennamme, sitä edullisemmaksi se tulee.

Valinnanvaraa

Meidän kodeissamme on valkoiset seinät, ajattomat keittiöt ja kulutusta kestävät laminaattilattiat. Jotkut haluavat maalata tai tapetoida seinät uudelleen tai hankkia värilliset kaapinovet IKEA:sta muuton jälkeen. Se sopii meille.

Huoneistokohtaista saunaa

Miksi kuluttaa neliöitä omaan saunaan? Meistä asukkaiden yhteissauna on toimivampi ratkaisu ja vapauttaa kodin neliöt tehokkaampaan käyttöön. Näin säästämme myös energiaa!