Miksi sinun kannattaa olla meillä töissä?

Siihen on kolme nopeaa vastausta!

Kolme syytä olla töissä BoKlokissa

  1. Haluat olla mukana kehittämässä ja rakentamassa kestäviä, käytännöllisiä ja laadukkaita koteja, jotka ovat saatavilla tavallisten ihmisten tuloille sopivaan hintaan.
  2. Olet kiinnostunut teollisesta rakentamisesta, jossa rakennetaan nopeasti puisia kerrostaloja pääasiassa tehtaassa tilaelementteinä.
  3. Haluat vastata yhdessä Suomen, Ruotsin, Norjan ja Ison-Britannian yli 400 kollegan kanssa koko arvoketjusta alkaen tuotekehityksestä, projektikehityksestä ja valmistuksesta aina rakentamiseen, myyntiin ja muuton jälkeisiin asiakassuhteisiin asti.

Lisää työntekijälupauksistamme

Kestävän yhteiskunnan puolesta

Edistämme kestävämpää yhteiskuntaa tarjoamalla ympäristövastuullisia koteja mahdollisimman monelle. Mielestämme on oikein rakentaa koteja nyky-yhteiskunnan tarpeisiin käyttämättä tulevaisuuden resursseja.

Jotta mahdollisimman monen olisi taloudellisesti mahdollista asua uudessa asunnossa, joka on valmistettu terveistä materiaaleista ja joka sijaitsee miellyttävällä alueella, tarvitaan organisaatio hallitsemaan koko arvoketjua tontin ostamisesta takuuajan loppuun. Tällä matkalla kaikki työntekijät osallistuvat taidoillaan ja sitoutumisellaan.

Me BoKlokissa työskentelemme tehokkaasti ja kohdistamme resursseja sinne, missä niillä on merkitystä. Samalla olemme valmiita ylittämään itsemme, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tuntevat tehneensä hyvän ostoksen.

BoKlok on mielestäni erilainen ja mielenkiintoinen konsepti. Minua kiehtovat myös puurakentaminen ja ympäristötehokkuus sekä vastuullisuus. Uskon, että BoKlok menestyy, sillä puurakentamisen suosio on kasvussa. Lyhyt rakennusaika työmaalla ja tehtaalla sisätiloissa valmistetut tilaelementit, joista syntyy ympäristötehokkaita asuntoja, ovat varmasti ostajien mieleen.

Janita Ojala, Tuotantoinsinööri
Janita Ojala
Tuotantoinsinööri

Kestävä työympäristö

Teemme töitä avoimessa kulttuurissa, jossa yhteisten arvojen ja omistautuneiden ihmisten yhdistelmä tuottaa parhaan lopputuloksen. Kaikki työntekijät ovat mukana luomassa tätä kulttuuria työskentelemällä arvojemme mukaisesti.

BoKlok-kulttuuri perustuu avoimuuteen ja yhteistyöhön. Kaikki työntekijät ovat mukana luomassa tätä kulttuuria sopimalla siitä, mikä on ”oikea tapa” tehdä asioita.

Pidämme myös etuoikeutena ottaa vastuuta omasta työstä ja pyrkiä parantamaan suoritusta. Konseptimme antaa työskentelyyn paljon vapautta. Toivomme, että uskallat toimia itsenäisesti, vaikka joskus tapahtuu virheitä. Meillä on kuitenkin nollatoleranssi eettisiin rikkomuksiin, ja pyrimme välttämään työtapaturmat ja ympäristövahingot kokonaan.

Me BoKlokissa välitämme toisistamme ja varmistamme, että kaikki tuntevat kuuluvansa joukkoon. Pyrimme aktiivisesti olemaan roolimalli monimuotoisuudessa ja hyväksyvässä työyhteisössä hyödyntämällä eroavaisuuksiamme. Ydinarvomme perustuvat Skanskan ja IKEAn arvoihin.

Nautin kovasti BoKlokilla työskentelyn kansainvälisestä puolesta; tapaan päivittäin kollegoita eri maista ja taustoista ja olen osa laajempaa maiden rajat ylittävää yhteisöä. Missiomme tarjota koteja vastuullisesti mahdollisimman monelle puhuttelee minua ja sopii arvoihini täydellisesti! Tunnen itseni nähdyksi ja kuulluksi, ja minulla on aina mahdollisuus vaikuttaa.

Ida Mathisen, BoKlok Norjan markkinointivastaava
Ida Mathisen
BoKlok Norjan markkinointivastaava

Mahdollisuus henkilökohtaiseen kehitykseen ja uraan

Voit kehittyä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan asioihin.

Hinnoitteluperiaatteemme antaa meille taloudellisen mahdollisuuden kasvaa sekä vahvassa että heikossa taloustilanteessa. Pitkän aikavälin kasvu laadusta tinkimättä on meille luonnollinen tila.

Johtomme uskoo työntekijöihin, innostaa heitä ja välittää heistä, jotta kaikki tuntevat itsensä tärkeiksi. Henkilökohtainen kehityksesi on meille myös tärkeää.

Näiden asioiden lisäksi se seikka, että BoKlok on Skanska-konsernin liiketoimintayksikkö, luo mahdollisuuksia henkilökohtaiselle kehitykselle ja uralle – sekä kotimaassa että ulkomailla. Analysoit ja seuraat tarpeitasi jatkuvasti lähimmän esihenkilösi kanssa. Tavoitteesi ja se, miten saavutat ne, ovat kiinni itsestäsi.

BoKlokin pehmeämmät puolet

Kun työskentelet BoKlokissa, voit...

...edistää kestävämpää yhteiskuntaa tarjoamalla ympäristövastuullisia koteja monille ihmisille

...tehdä yhteistyötä avoimessa kulttuurissa, jossa terveiden arvojen ja omistautuneiden ihmisten yhdistelmällä saavutetaan paras lopputulos

...kehittyä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa voit vaikuttaa.