Miksi sinun kannattaa olla meillä töissä?

Siihen on kolme nopeaa vastausta!

Kolme syytä olla töissä BoKlokissa

  1. Haluat olla mukana kehittämässä ja rakentamassa kestäviä, tyylikkäitä, käytännöllisiä ja laadukkaita koteja, jotka ovat saatavilla edulliseen, tavallisten ihmisten tuloille sopivaan hintaan.
  2. Olet kiinnostunut teollisesta rakentamisesta, jossa rakennetaan nopeasti puisia kerrostaloja pääasiassa tehtaassa tilaelementteinä.
  3. Haluat vastata yhdessä Suomen, Ruotsin, Norjan ja Ison-Britannian yli 400 kollegan kanssa koko arvoketjusta alkaen tuotekehityksestä, projektikehityksestä ja valmistuksesta aina rakentamiseen, myyntiin ja muuton jälkeisiin asiakassuhteisiin asti.

BoKlokin pehmeämmät puolet

Kun työskentelet BoKlokissa, voit...

...edistää kestävämpää yhteiskuntaa tarjoamalla parempia koteja monille ihmisille

...tehdä yhteistyötä avoimessa kulttuurissa, jossa terveet arvot ja omistautuneet ihmiset yhdistyvät paremman lopputuloksen saavuttamiseksi

...kehittyä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa voit vaikuttaa.

Lisää työntekijälupauksistamme

Kestävän yhteiskunnan puolesta

Voit edistää kestävämpää yhteiskuntaa tarjoamalla parempia koteja monille ihmisille.

Jotta mahdollisimman monen olisi taloudellisesti mahdollista asua uudessa asunnossa, joka on valmistettu terveistä materiaaleista ja joka sijaitsee miellyttävällä alueella, tarvitaan organisaatio hallitsemaan koko arvoketjua tontin ostamisesta takuuajan loppuun. Tällä matkalla kaikki työntekijät osallistuvat taidoillaan ja sitoutumisellaan.

Me BoKlokissa työskentelemme tehokkaasti ja kohdistamme resursseja sinne, missä niillä on merkitystä. Näin voimme yhteistyössä kuntien kanssa luoda kestävää asumista alhaisin kustannuksin. Samalla olemme valmiita ylittämään itsemme, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tuntevat tehneensä hyvän ostoksen.

Mielestämme on oikein rakentaa koteja nyky-yhteiskunnan tarpeisiin käyttämättä tulevaisuuden resursseja. Toteutamme kaiken niin hyvin, että teemme sen yhä uudelleen.

Kestävä työympäristö

Voit tehdä yhteistyötä avoimessa kulttuurissa, jossa terveiden arvojen ja omistautuneiden ihmisten yhdistelmä tuottaa paremman lopputuloksen. Kaikki työntekijät ovat mukana luomassa tätä kulttuuria työskentelemällä arvojemme mukaisesti.

BoKlok-kulttuuri perustuu avoimuuteen ja yhteistyöhön. Kaikki työntekijät ovat mukana luomassa tätä kulttuuria sopimalla siitä, mikä on ”oikea tapa” tehdä asioita.

Pidämme myös etuoikeutena ottaa vastuuta omasta työstä ja pyrkiä parantamaan suoritusta. Konseptimme antaa työskentelyyn paljon vapautta. Toivomme, että uskallat toimia itsenäisesti, vaikka joskus tapahtuu virheitä. Meillä on kuitenkin nollatoleranssi eettisiin rikkomuksiin, ja pyrimme poistamaan työtapaturmat ja ympäristövahingot kokonaan.

Me BoKlokissa välitämme toisistamme ja varmistamme, että kaikki tuntevat kuuluvansa joukkoon. Pyrimme aktiivisesti olemaan roolimalli monimuotoisuudessa ja hyväksyvässä työyhteisössä hyödyntämällä eroavaisuuksiamme. Ydinarvomme perustuvat Skanskan ja IKEAn arvoihin.

dkuva BoKlokin ekonomistista Susanna Bernélistä

"Jokainen päivä on erilainen. Tehtävät voivat liittyä mihin tahansa, kuten hallituksen kokouksiin, projektiryhmäkokouksiin, keskusteluihin pankin kanssa tai asiakkaisiin, joilla on kysyttävää asunto-osakeyhtiön toiminnasta. BoKlokissa on aina joku, joka haluaa kahvitella tai keskustella sivuprojektista.

Todellakin arvostan sivuprojekteja, joihin ihmisiä kutsutaan jakamaan osaamistaan! Juuri nyt kuulun aurinkopaneeleja tarkastelevaan tiimiin ja tutkin, mitä vaikutuksia paneelien käytöllä on asunto-osakeyhtiön talouteen. Samalla opin paljon uusia asioita teknologiasta!"


Susanna Bernéli BoKlokin ekonomistin tehtävästä

Mahdollisuus henkilökohtaiseen kehitykseen ja uraan

Voit kehittyä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa pääset osaksi joukkoa ja vaikuttamaan.

Alhainen hintamme antaa meille taloudellisen mahdollisuuden kasvaa sekä vahvassa että heikossa taloustilanteessa. Pitkän aikavälin kasvu laadusta tinkimättä on meille luonnollinen tila.

Johtajamme uskovat työntekijöihin, innostavat heitä ja välittävät heistä, jotta kaikki tuntevat itsensä tärkeiksi. Henkilökohtainen kehityksesi on meille myös tärkeää.

Näiden asioiden lisäksi se seikka, että BoKlok on Skanska-konsernin liiketoimintayksikkö, luo mahdollisuuksia henkilökohtaiselle kehitykselle ja uralle – sekä kotimaassa että ulkomailla. Analysoit ja seuraat tarpeitasi jatkuvasti lähimmän esimiehesi kanssa. Tavoitteesi ja se, miten saavutat tavoitteesi, ovat kiinni itsestäsi.