PIHISTELE ENERGIASSA, 
ÄLÄ ELÄMÄSSÄ 

Me BoKlokissa valitsimme rakennusmateriaaliksi puun, koska uusiutuvana materiaalina puu on tärkeä osa ympäristötehokasta rakentamista. Tänä päivänä yhä useampi meistä tiedostaa oman hiilijalanjälkensä ja haluaa elää ilmastoa mahdollisimman vähän kuormittavalla tavalla. BoKlok-puukoti on hyvää asumista edulliseen hintaan, ilman vanhan talon remonttihuolia. Kaiken lisäksi BoKlok-koti on parempi valinta luonnon puolesta. Tutustu, ihastu ja uskalla rakastua puutaloon!


LÖYDÄ UUSI PUUKOTISI

Me toivomme, että yhä useampi asukas saisi nauttia puutalokorttelin lämminhenkisestä tunnelmasta, ekologisuutta tietenkään unohtamatta. Siksi rakennamme jatkuvasti uusia puukoteja paikoille, joilla on mukava asua. Valitse siis sinulle sopivin asuinalue ja rakastu uusiin BoKlok-koteihin nyt!

Tulossa uusia BoKlok-koteja Keravalle!

Rakennamme jatkuvasti uusia puukoteja paikoille, joilla on mukava asua. Nyt suunnittelemmekin uusia BoKlok-koteja Keravan Savioon. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme, kerromme sinulle uusien kotien suunnitelmista mielellämme lisää: asiakaspalvelu(at)boklok.fi tai p. 0800 915 100


Puukoti säästää luontoa ja lompakkoa

BoKlok-kodeissa ei ole omaa saunaa, mutta lämpimistä saunahetkistä ei toki tarvitse tinkiä. Näissä kodeissa viikon kohokohta on oma vuoro kotipihan pihasaunassa. Kävellään tuttua saunapolkua ja kokoonnutaan hetkeksi yhdessä nauttimaan löylyjen lämmöstä. Ja kun sauna on yhteinen, säästyy kotona enemmän asuinneliöitä ja energiaa elämään.


Rakentaminen on kuivaa puuhaa

Talojen puiset tilaelementit valmistetaan kuivissa tehdasoloissa, suojassa sateelta ja sään riepottelulta. Työmaalle elementit kuljetetaan niin, etteivät ne pääse kastumaan. Tontilla talot rakennetaan valmiista elementeistä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Näin rakennusprosessissa ei tuhlata aikaa eikä materiaaleja.


Kierrättäminen sujuu leikiten

Huolella suunnitellut BoKlok-kodit tarjoavat helpot puitteet ekologisempaan elämään. Keittiöiden kätevät kalusteet ja kotipihan kattavat kierrätysmahdollisuudet tekevät roskien lajittelusta niin helppoa, ettei vastaansanotuksi saa! Valitse siis mukavampi arki ympäristösi hyvinvoinnista tinkimättä.


Hui hai hukkatilalle

Kompakteissa BoKlok-kodeissa ei lämmitellä turhia neliöitä, mutta tilaa löytyy silti kaikelle tärkeälle. Vaatteet, keittiövälineet, lelut ja harrastusvälineet – niin pienet kuin suuretkin tavarat – mahtuvat BoKlok-kotiin, kiitos IKEA:lta opitun, toimivan tilasuunnittelun. Ja kun kodissa ei ole hukkatilaa, se ei myöskään hukkaa energiaa!

LAPSIPERHEITÄ, PARISKUNTIA, ENSIASUNNON OSTAJIA... BOKLOK-KOTI SOPII MEILLE KAIKILLE!

“En haluaisi asua missään muualla”

Kun Sami etsi ensiasuntoaan, kriteerinä omalle kodille oli ekologisuus. Siksi ensiasunnoksi valikoitui uusi BoKlok-koti. Energiapihit kodinkoneet, toimiva talotekniikka ja kattavat kierrätysmahdollisuudet painoivat päätöksessä paljon. Uudessa asunnossa houkutteli myös huoleton elämä.

Tärkeintä Samille oli kuitenkin 45-neliöisen kodin kompakti suunnittelu.

– Tila tuntuu paljon suuremmalta ja neliömäärästään huolimatta koti on hyvin avara. Tämä koti on minulle ihan täydellinen.

“Kotipihassa on ihana seurata kukkien kasvua ja korjata satoa”

Kun Tarja valitsi uutta kotiaan, oli toiveena sijainti lähellä lapsenlapsia. Onni potkaisi, kun uusi BoKlok-koti löytyi hyvältä paikalta ja neliöitäkin oli juuri sopivasti. Erityisesti tämän mummin hurmasi kuitenkin asukkaiden yhteinen pihasauna.

Ekologisuus on luonnollinen osa Tarjan arkea ja ympäristöystävällisyys ohjaa varsinkin ruokaostosten tekemistä. Kauppakassista löytyy yhä enemmän luomua, kasviksia ja kotimaisia tuotteita. Paras lähiruoka tulee kuitenkin omasta pihasta, sen tämä mummi tietää: kotipihan viljelylaatikossa on kasvatettu niin herneitä kuin yrttejäkin.

BoKlok-kodit on suunniteltu monenlaisiin elämäntilanteisiin, joten asukkaitakin löytyy yksineläjistä lapsiperheisiin. Me osaamme kertoa asunnoista paljonkin, mutta vain asukkaat tietävät, millaista kodeissa on oikeasti asua. Saammeko siis esitellä joukon BoKlok-kotien asukkaita!


Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Haluatko oman BoKlok-kodin? 

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja kysy lisää asiakasvastaavaltamme Merjalta: 

Puh. 0800 915 100, e-mail: asiakaspalvelu(at)boklok.fi