Haluatko asua fiksusti?

Siinä tapauksessa olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä me parhaillaan teemme. Selaa eteenpäin, niin näet BoKlok-kohteemme.

 

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Hämeenkylään

Puutalon kodikas tunnelma, kerrostalossa asumisen helppous. Nyt saat molemmat! As. Oy Vantaan Vaahterakummun kodit tulvivat puutalon luonnonläheistä tunnelmaa, ja elämä sujuu mukavan vaivattomasti. Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Lue lisää

Tulossa BoKlok koteja Vantaan Koivuhakaan!

Vantaan Koivuhaka täydentyy BoKlok-kodeilla kun rakennamme sinne 5-kerroksisen puukerrostalon sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Koivuhaka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Tikkurilan keskuksen palveluita. Varaa nyt oma kotisi!

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Vantaan Ilolassa

Satupihan BoKlok-kodit sijaitsevat kivassa pihapiirissä Ilolassa. Vapaana enää yksi valoisa ja fiksusti suunniteltu neljän huoneen perheasunto. Sovi pian henkilökohtainen esittelyaika puh. 0800 915 100!

Lue lisää

Muuttovalmiit BoKlok-kodit Keravalla

Keravan Sepänpihan muuttovalmiit BoKlok-kodit sijaitsevat ihastuttavassa pihapiirissä Ahjossa. Vapaana on kolmen huoneen koteja. Sovi henkilökohtainen esittelyaikasi asuntomyyntimme kanssa puh. 0800 915 100.

Lue lisää

Oma koti edullisempi kuin luulet!

Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? Katso, mitä ensiasunnon ostajat kertovat ja lue lisätietoja oman kodin ostamisesta.

Lue lisää

Näin ostat BoKlok-kodin

Asunnon ostaminen meiltä on sekä turvallista että helppoa. Asunto maksaa juuri sen, mitä sanomme sen maksavan. Ei tarjouskilpailuja, tinkimistä tai niiden aiheuttamaa jännitystä. Voit tulla paikan päälle BoKlok-esittelykotiin hypistelemään materiaaleja ja nuuhkimaan uuden tuoksua. Keskustele rauhassa asuntomyyjämme kanssa sinua mietityttävistä asioista.

Lue lisää