Kerrostaloasunto

Vantaan Voltti

Varaa
omasi
nyt!

Etsitkö uutta, fiksua kotia?

Vantaan Koivuhaka täydentyy kun rakennamme sinne ensimmäisen 5-kerroksisen BoKlok-puukerrostalon ja kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa, varaa omasi!

As. Oy Vantaan Voltissa saat puutalo- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet: puutalon luonnonläheiset materiaalit ja lämpimän tunnelman sekä kerrostaloasumisen huolettomuuden.


Tutustu pohjakuviin ja hintoihin »

Klikkaa esitteeseen »

Miltä ne näyttävät?

Vantaan Volttiin kuuluu viisikerroksinen kerrostalo sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Voltin kodit rakennetaan omalle tontille osoitteeseen Peltolantie 35 / Kuunlilja 1. Koteja on 46 yksiöistä 3-4 huoneen koteihin, ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa.

Kodit valmistuvat arviolta loppuvuonna 2019.

Katso videoesittely toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta:

3h+k 58,5 m2

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Asuntomyynti

0800 162 162

asiakaspalvelu@boklok.fi

Prev
Next

Missä asut mieluiten?

Tutustu asemapiirrokseen ja pohdi uuden kotisi sijaintia. Asuisitko 5-kerroksisessa vai 2-kerroksisessa talossa?

Kaikki neliöt käytössä, sehän on selvä

Tältä ne näyttävät sisältä. Avointa ja tilavaa siellä, missä oleskellaan yhdessä, ja ovia siellä, missä halutaan olla yksin. Valoisat huoneet, vaaleat pinnat ja parveke tai oma piha lisäävät tilan tuntua. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle ja -kuivatukselle ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu vaikka mitä.

Näin me ajattelemme
 
Näin me ajattelemme

Tätä mieltä on arkkitehtimme

"Boklok taloissa yhdistyvät tarkkaan harkitut pohjaratkaisut ja raikas ulkoasu perinteisen puurakentamisen kanssa. Puuverhoillut pienkerrostalot muodostavat suojaisan, pienimittakaavaisen pihapiirin. Rakennusten rajaamalle piha-alueelle on varattu yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, mm. viljelyalue ja pihasauna.

Huoneistoihin käydään sisään oman, yksityisen sisäänkäyntitasanteen kautta. Kullakin asunnolla on parveke tai asuntopiha. Kaikki asunnot avautuvat läpi talon olohuoneen ja keittiön kautta. Valoa saadaan näin sisään oleskelutiloihin koko päivänkierron ajan. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja ne on suunniteltu hyvin kalustettavaksi eri elämäntilanteisiin."

Mikko Rosti ja Vesa Laukkanen, arkkitehdit

Tätä mieltä on sisustussuunnittelijamme

"Asunnot ovat helppo kalustaa viihtyisäksi kodiksi yksinkertaisten perusratkaisujensa ansiosta. Tekstiileillä sekä pienillä sisustuksellisilla yksityiskohdilla herätät kodin hauskasti ja persoonallisesti henkiin."

Tanja Aivila, sisustussuunnittelija IKEA

Sulje

Lähellä kaikkea

Koivuhaan kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan, Tammiston ja Vantaanportin vieressä. Kävelyetäisyydeltä As. Oy Vantaan Voltista löytyvät esimerkiksi koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus.

Lähipalveluiden lisäksi Koivuhaasta on vain kivenheitto Tikkurilan juna-asemalle ja kauppakeskus Jumboon. Tai kun kaipaat vähän kauemmas, Kehä III on ihan lähellä.Myös julkinen liikenne on toimivaa ja matka Helsingin keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Lentoasemalle matkaa on vain muutama kilometri.

Koivuhaka houkuttelee asumaan ja elämään. Kävelyetäisyydeltä löytyy useita puistoja. Kaunis Keravanjoen ympäristö tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun. Koivuhaka on juuri passeli ympäristö lämminhenkiselle ja viehättävälle BoKlokille.

Ei maksa maltaita

BoKlok-kodit ovat kohtuuhintaisia ja sopivat useimpien kukkarolle. Lupaamme, että myöskään Vantaan Koivuhaassa uusi kotisi ei maksa maltaita. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina.

  1. VARAUSSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUS Varaus vahvistetaan 300 euron varausmaksulla. Jos muutat mielesi ja haluat perua varauksen, palautamme varausmaksun sinulle.
  2. KAUPANTEON YHTEYDESSÄ maksat 10 % asunnon velattomasta hinnasta.
  3. ASUNNON VALMISTUESSA maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta hinnasta. Voit maksaa yhtiölainan pois kokonaan tai osan siitä.
  4. LYHENNYSVAPAAN AIKANA voit hyödyntää lyhennysvapaan, minkä aikana maksat yhtiölainasta vain korkoa. Halutessasi voit myös maksaa yhtiölainan tai osan siitä lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti.
  5. LYHENNYSVAPAAN JÄLKEEN alat lyhentää yhtiölainaa, jos et maksanut sitä kokonaan pois valmistumisen yhteydessä tai lyhennysvapaan aikana.

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 % velattomasta hinnasta. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaa on kolme vuotta ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme ajantasaisen varaustilanteen.

Minulle saa lähettää BoKlokin markkinointimateriaalia

Ota meihin yhteyttä!
Asuntomyynti
Merja Långvik
0800 915 100 (maksuton)
asiakaspalvelu@boklok.fi

Kerro tästä kavereillesi

Olisiko joku ystävistäsikin kiinnostunut?