Löydä uusi kotisi

Tutustu BoKlok-koteihin

BoKlok on lämminhenkistä puurakentamista, jossa huomioimme ihmisen ja ympäristön. Viihtyisissä puukerrostaloissamme on toimivia ja hyvin mietittyjä koteja sekä turvallinen pihapiiri. Kompakteissa kodeissa ei lämmitetä ylimääräisiä nurkkia, ja asukkaiden yhteissauna säästää sekä oman kodin neliöitä että energiaa.

Löydät täältä sekä muuttovalmiit, rakenteilla ja myynnissä olevat että ennakkomarkkinoinnissa ja suunnitteluvaiheessa olevat BoKlok-kodit.


As. Oy Helsingin Huhtapiha

Tapaninkylään rakennettava As. Oy Helsingin Huhtapiha on kaksikerroksinen puukerrostaloyhtiö, joka koostuu seitsemästä asuinrakennuksesta ja kolmesta talousrakennuksesta, joista yksi on tunnelmallinen pihasauna. Huhtapihaan tulee yhteensä 33 hurmaavaa kotia, joissa on fiksut pohjaratkaisut ja huoneita yhdestä neljään.

Kaikki asunnot on varattu.

FAKTA  
Osoite Kotinummentie 28, Tapaninkylä, Helsinki
Huoneluku

1 h+kt - 4 h+k

Pinta-ala 31,5 - 74,5 m²
Velaton-hinta 179 900 - 319 900 €
Tontti Vuokra (Helsingin kaupunki)

Tila

Rakenteilla

As. Oy Keravan Kuusikulma

Keravan Saviolla aivan juna-aseman läheisyydessä on uusin BoKlok-kohde, viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta koostuva As. Oy Keravan Kuusikulma. Kuusikulmassa on yhteensä 48 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen. 

Kaikki yksiöt on myyty. Vapaana on vielä koteja kaksioista neljän huoneen asuntoihin. 

FAKTA  
Osoite Juurakkokatu 64, Kerava
Huoneluku

1 h+kt - 4 h+k

Pinta-ala 28 - 76,5 m²
Velaton-hinta 136 900 - 307 500 €
Tontti Oma

Tila

Valmis
   
   
   

As. Oy Tuusulan Tähtipolku

As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee vuoden 2020 asuntomessualueella, vain lyhyen matkan päässä kaikista kunnan palveluista. Tähtipolun BoKlok-kodit ovat viihtyisiä ja toimivia, ja kaiken kruunaa kiva ja suojaisa pihapiiri. Kaksikerroksiset puusta rakennetut pienkerrostalot muodostavat suojaavan umpikorttelin, jonka sisäpihalta löytyy vehreä piha leikeille ja viihtymiselle. Pihasaunan löylyissä saunotaan arjen kiireet pois.

Vapaana on vielä kaksioita ja kolmioita.

FAKTA  
Osoite Pikkukarhunkierto 11 ja 13, Tuusula
Huoneluku

1h+kt - 4h+k

Pinta-ala 31,5 - 74,5 m²
Velaton hinta 142 300 - 298 500 €
Tontti  Oma

Tila

 Valmis
   
   
   

As. Oy Vantaan Vaahterakumpu

Vantaan Vaahterakumpu sijaitsee Hämeenkylässä lähellä arjen palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä. Vaahterakummussa yhdistyvät puutalon kodikas tunnelma ja kerrostalossa asumisen helppous. Pihapiiri on viihtyisä ja turvallinen kaiken ikäisille asukkaille. 

Vapaana enää yksi neljän huoneen asunto. 

FAKTA  
Osoite Ainonkuja 11, 01630 Vantaa
Asuntojen lkm

36 kpl

Huoneluku 1 - 4 h 

Pinta-ala

44,5 - 72 m²

Velaton hinta

186 900 € - 309 400 €

Tontti

Oma

 Tila Valmis
   
   

Tulossa: As. Oy Turun Puuseppä

Turun Puuseppä rakennetaan viihtyisälle pientalovaltaiselle asuinalueelle Kärsämäkeen. Kyseessä on ensimmäinen BoKlok-kohde Turussa. Suunnitteilla on 38 uutta BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Jokaiseen kotiin tulee joko oma pieni piha tai parveke. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta.

Ilmoittaudu jo ennakkokiinnostuneeksi, niin saat tiedon Puusepän etenemisestä ensimmäisten joukossa!

FAKTA  
Osoite Puustellinkatu 6, 20360 Turku
Asuntojen lkm

38

Huoneluku 2 h+k - 4 h+k
Pinta-ala 44 - 74,5 m²
Tontti Oma

Tila

Suunnitteilla

Rakenteilla: As. Oy Keravan Terhikintie 1

Rakennamme työeläkeyhtiö Varman kanssa Keravan Kurkelaan 102 vuokra-asuntoa. Taloyhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta: yhdestä kuusikerroksisesta ja yhdestä nelikerroksisesta puukerrostalosta. Asunnoista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita, ja niissä on lasitettu parveke. Kohde valmistuu elokuussa 2022. Tarkemmat asuntokohtaiset tiedot julkaistaan Varman vuokra-asuntoportaalissa noin 6 kuukautta ennen kohteen valmistumista. Voit kuitenkin jo ilmoittautua ennakkokiinnostuksesi lähettämällä tietosi Varman vuokrauspalveluun!

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää uusista BoKlok-kodeista ja autamme asuntoasioissa. 

Asiakasvastaava Merja Långvik

Puh. 0800 915 100, e-mail: asiakaspalvelu@boklok.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi asuntomyynnillemme niin olemme sinuun pian yhteydessä!

ETUNIMI
SUKUNIMI
PUHELINNUMERO
*Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoa BoKlokista.

Täyttämällä tiedot ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennettaan BoKlokin (Skanska Talonrakennus Oy:n / Skanska Kodit) asiakasrekisteriin.


Edullinen hinta? Eikö se ole hölmöä?

Ei meidän mielestämme. Siksi me olemme BoKlok.

iPadilla BoKlok-nettisivut

Kodin osto onnistuu vaikka kotisohvalta

Nyt voit ostaa oman BoKlok-kodin digitaalisesti vaikkapa omalta kotisohvalta. Kyllä, luit oikein! Asuntokauppa onnistuu digitaalisesti aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon asti. Nyt voit ostaa oman kodin sinulle sopivana ajankohtana. Helppoa vai mitä?