BoKlokin kulttuuri ja arvot

Kulttuurimme perustuu arvoihimme. Meille se on tapa kehittyä. Arvojen avulla voimme näyttää parhaat puolemme toisillemme. Sitoudumme toimimaan eettisesti ja johdamme liiketoimintaamme vastuullisesti. Kaiken tekemisemme täytyy kuvastaa neljää arvoamme.

kaksi lippua ja sininen taivas

Neljä perusarvoamme

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä

Välitämme toisistamme ja ympäristöstämme. Työskentelemme turvallisesti tai emme ollenkaan. Jos tilanne vaikuttaa turvattomalta tai työkaveri näyttää tarvitsevan tukea, pysähdymme tarkistamaan tilanteen. Huolehdimme työkavereistayhteistyökumppaneista, asiakkaista ja työmaiden lähellä liikkuvistaKäytämme ympäristötehokkaita ratkaisuja ja pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset. Otamme vastuun tulevista sukupolvista.

Toimimme eettisesti ja avoimesti

Uskomme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Olemme avoimia ja sanojemme mittaisia. Meille on itsestäänselvyys toimia eettisten ohjeidemme mukaisesti.

Olemme parempia yhdessä

Haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme ja kasvaa ihmisinä. Mielestämme viisainta on mennä eteenpäin yhdessä. Silloin olemme parhaimmillamme. Me BoKlokissa haluamme, että jokainen huomioidaan ja kaikkia kunnioitetaan heidän kokemuksensa ja osaamisensa ansiosta. Meille on tärkeää, että tunnet kuuluvasi joukkoonErilaiset näkökulmat haastavat ja rikastuttavat meitä – ja lopulta vahvistavat liiketoimintaamme.

Omistaudumme asiakkaille

Haluamme toteuttaa viihtyisiä koteja kaikille niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen. Haluamme tehdä asiakkaamme onnellisiksi. Haluamme myös löytää ratkaisuja yhteiskunnan haasteisiin. Uskomme tekemiseemme ja siihen, että tekemisellämme on merkitystä.